Požičovňa karavanov: -výhodné ceny -celoročná prevádzka -vozidlá sú v kategórii do 3, 5 tony (RP sk. B), motor 107 kw, 2, 8 JTD. Výbava interiéru: -šesť osôb pre jazdu a spanie, TV, VHS, rádio s CD, chladnička s mrazničkou, varič, nerezový drez, teplá voda, kúpeľňa so sprchou, chem. WC (chémia do WC v cene nájmu) Výbava ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, predajný sklad: - náhradné diely na poľnohospodársku techniku.

Zabezpečenie vstupných, medzioperačných a výstupných kontrol.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -zváracie stroje -stroje na zváranie obalenou elektródou -zváracie poloautomaty MIG, MAG pre, v ochrannej atmosfére, poloautomaty TIG (WIG) pre zváranie v ochrannej atmosfére -stroje na odporové zváranie -plazmové rezacie stroje -horáky pre zváracie stroje -spotrebný materiál. Prídavné ...

Predaj, maloobchod: -domáce spotrebiče -vstavané spotrebiče, TV, audio a SAT techniky. Splátkový predaj.

Služby: -údržba ciest -zimná služba -dopravné značenie vodorovné, zvislé.

Projekcia, konštrukcia, výroba, modernizácia a opravy hnacích železničných koľajových vozidiel a špeciálnych dráhových vozidiel.

Výroba, predaj: - hydraulické hadice - hydraulické šróbenie

Sídlo firmy: Brno. Meranie a regulácia: - dodávka vody - dodávka tepla. Montáž, inštalácia: - merače - ventily. Odčítanie a rozúčtovanie: - teplo, voda. Elektroinštalácia: - silnoprúd - slaboprúd - výroba rozvádzačov NN. Vykurovanie a vzduchotechnika.

Maloobchod, dovoz: -náhradné diely na osobné a nákladné vozidlá -pneumatiky -náhradné diely pre motocykle, tuning, dielenskú chémiu -náradie pre vybavenie pracovísk.