Požičovňa obytňáků. Prenájom luxusných obytných vozidiel.

Služby: -chemické čistenie vykurovacích, chladiacich a technologických sústav, systémov - odstránenie vodného kameňa. Výroba: -zariadenia na dezinfekciu vody, vzduchu, povrchov ultrafialovým žiarením UV.

Služby: Chemické čistenie, odstraňovanie vodného kameňa a vodných usadenín z chladiacich a vykurovacích sústav. Čistíme kotly, výmenníky, bojlery, kúrenie, vyvíjače pary, rozvody vody, chladiče. Dezinfekcia, dezinfekcia vody, vzduchu, povrchu UV žiarením. Uv lampa. Výroba: -zariadenia na dezinfekciu vody, vzduchu, povrchov ultrafialovým ...

Dodávka, predaj: -technické vybavenie (zariadenia) pre školy, školský nábytok -laboratória na kľúč -elektronické jedálne -projekčná technika -zatemňovacie systémy, zatemnenie: -elektrické roletové -vertikálne látkové žalúzie s elektrickým pohonom -senzory na meranie fyzikálnych veličín -robotika.

Autorizovaný predajca Husqvarna. Predajňa - záhradná technika: - reťazové píly motorové, elektrické - krovinorezy - robotické kosačky HUSQVARNA - diaľkovo riadené svahové kosačky značky Spider - traktory. Predaj, servis značky Honda, Lizard, VARI, Snapper, Shindaiwa.

Firma sa špecializuje na všetky práce v odbore inštalatérstva, vykonáva rozvody a inštalácie. Sme kúrenári, ale ďalej sa špecializujeme na solárne panely, tepelné čerpadlá a podlahové vykurovanie. Samozrejmosťou je, že sa špecializujeme ako na novostavby, tak na rekonštrukcie stavieb. Ako súkromných, tak štátnych inštitúcií.

Výroba, predaj, montáž: -pomôcky pre invalidov -schodiskové plošiny -schodiskové sedačky -bazénové zdviháky -stropné zdviháky -nájazdové rampy -schodolezy -plošiny pre lietadlové schody. Aeromec Výroba: -diely pre lietadlá, neletecká.

Spoločnosť SECAR MORAVIA, s.r.o. sa špecializuje na dodávku a montáž rádiových a satelitných systémov Sherlog pre elektronické zabezpečenie a vyhľadávanie odcudzených vozidiel. Ďalej zabezpečujeme on-line monitorovanie polohy vozidla a komplexné služby a servis pre monitoring a správu vozidiel, vozových parkov a ďalších objektov Sherlog Trace. ...

LAJDA KOVO s.r.o je firma so zameraním na kovovýrobu, obrábanie kovov a plastov a venujeme sa predovšetkým trieskovému obrábaniu alebo obrábaniu pomocou frézovania a vŕtania. Výrobky obrábame na klasických aj automatických sústruhoch. Vykonávame teda sústruženie na CNC strojoch a obrábanie na CNC strojoch. Automatické sústruhy, ktoré vlastníme ...

Spoločnosť NWT a.s. už viac ako štvrťstoročie patríme medzi najvýznamnejšie technologické a inovačné firmy Českej republiky. Nadčasové produkty, chytré riešenia a najvyššia možná kvalita tvorí hlavné piliere holdingu, ktorého cieľom je byť na trhu v prvej trojke vo všetkých sektoroch, ktorým sa venuje. Naša spoločnosť sa delí na osem divízií medzi ...

Spoločnosť Rant Zlín pôsobí na trhu tepelných technológií a špecializuje sa na dodávky, revízie, montáž aj autorizovaný servis plynových zariadení, kotlov na tuhé palivá a kotolní. Vykonávame tiež merania regulácie a plynovo servis. Využiť u nás môžete komplexných služieb v oblasti vodo-topo-plyn. Našu prácu sa snažíme odvádzať vždy kvalitne, ...

Obchodné služby. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, distribúcia: - ložiská - gufera - manžety - stieracie krúžky - tesniaca guma - tesniace materiály.

Projekcia, montáž a servis systémov automatických závlah TORO a HUNTER. Automatické zavlažovanie TORO a HUNTER pre: -záhrady rodinných domov -sady -vinice -parky -firmenie areály -tenisové kurty -futbalové ihriská.

Výroba, predaj, servis: - nafukovacie člny kult - požičovňa člnov a vodáckych potrieb - výroba nafukovacích plavákov pre katamarány - predaj motorových člnov - vodácky e-shop - organizácia vodáckych výletov - výučba pádlovania a vodné záchrany.

Predaj, poradenstvo: - pohonná technika - motory: asynchrónne, servo, krokové, lineárne - polohovacie systémy - prevodovky - meniče, drivery, CNC riadenie - miešacie technika - IBC, stojanové, na mieru.

Výroba, dodávka prevodoviek - planétové, kužeľové a špirálové prevodovky.

Spoločnosť TURBOAIR s.r.o. so sídlom v Buchlovice v okrese Uherské Hradiště sa zaoberá dodávkami zariadení pre civilné a vojenskú leteckú techniku. Sme držiteľmi certifikátu ISO 9001: 2015 v odbore Nákup a predaj dielov pre letectvo. Naša činnosť: - nákup a predaj dielov pre letectvo - dodávka zariadenia pre civilnú leteckú techniku - ...

Širokú ponuku služieb od poradenstva po realizáciu zastrešenie a opláštenie objektov, inštalácia stenových a strešných skladaných plášťov aj prevetrávaných fasád a montáže komerčných aj výrobných hál ponúka spoločnosť HAL KOMPLEX s.r.o. so sídlom v Prahe.