Požičovňa stavebného náradia a mechanizácie: - široký sortiment značkového elektrického ručného náradia - pracovné plošiny - bagre - vibračná technika - búracie kladivá, kombinované kladivá - vrtáky, vŕtačky, jadrové vŕtanie - brúsky, drážkovačky, rezačky, píly - čerpadlá - dumpery - elektrocentrály - kompresory - bubnové ...

Elektromontáže - priemyselné elektroinštalácie rodinných domov, kancelárií. Dodávka, montáž, záručný a pozáručný servis vybavenia veľkokuchýň. Gastro vybavenie - RETIGO, RED FOX, RM GASTRO, ALBUMY HOŘOVICE, ROBOT COUPE. Predaj profesionálnej upratovacej chémie Autotech do gastro prevádzok.

Spoločnosť THERMATIC sa zameriava na revízie plynu, plynových zariadení, kotlov a revízie tlakových nádob - stabilných. Klientelu má predovšetkým v lokalite Zlín, Kroměříž, Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Cena sa nenavyšuje dlhší trasou. Revízie a kontroly plynových a tlakových zariadení sú podľa zákona povinné, nevystavujte sa ...

Zákazková výroba, predaj, export: -jednoúčelové a špeciálne stroje -šneková kolesá -dílce, komponenty -ozubených kolies -soustružení -frézování -brúsené -kalírna -tepelné spracovanie kovov. predaj: -hutní materiál.

Overenie opravy montáže tachografov Analógových a Digitálnych. Predaj nd a príslušenstvo. Poradenská činnosť, obsluha tachografov a sťahovanie dát.

Firma Božena Vyoralová poskytuje služby v oblasti predaja a opráv samonasávacích, kalových, obehových, bazénových, ručných, potravinárskych, benzínových a ponorných čerpadiel tuzemskej i zahraničnej výroby. Predaj, poradenstvo, servis: - čerpadlá, čerpadiel - samonasávacích, kalových, obehových, bazénových, ručných, potravinárskych, ...

Predaj, servis - gastronomické vybavenie: - umývačky a drvičky ovocia - pastéry - destilačné kotly - pestovateľská pálenica (systémy).

Dodávka: - rekuperácia -Riadenie vetranie - kúrenie pre celý dom - chladenie - klimatizačné jednotky - zabezpečenie - alarmy a kamerové systémy. Korešpondenčná adresa: - Rekuterma s.r.o. - Pardubská 210, Vizovice 763 12.

Výroba, predaj, distribúcia: -ortopedicko-protetické pomôcky: -transportní a invalidné vozítka -ortézy, bandáže -Francúzske barle -Športové bandáže. Autodoprava, doprava, preprava: -Cestná nákladné do 3, 5t.

Generálne opravy potravinárskych strojov, modernizácie, prestavby, repasácie. Výroba náhradných dielov. Špecializácia zatváracie stroje na plechové obaly. Konštrukcia a vývoj strojov.

Požičovňa: - paddleboardy - set serf, pádlo, vesta a malý vodeodolný vak.

Výroba: -dopravníkové systémy -manipulátory -greifery -jednoúčelové stroje a zariadenia -špeciálny náradie pre autolakovne.

VYBAVENIE autoservisy a pneuservisy V súčasnosti ponúkame v našom sortimente kompletné vybavenie pre autoservisy a pneuservisy - montážne stroje, vyvažovačky, vyzúvačky, všetko náradie, závažia a ďalší sortiment. Tento tovar môžete nakúpiť v našom e-shope alebo v sídle našej firmy v Chropyni. NAJVÄČŠÍ ČESKÝ VÝROBCA MATERIÁLOV NA OPRAVY ...

Obchodný zástupca firiem: -SCHOELLY, Motic, Mecmesin, Tohnichi, Leite, BAQ *, ALPHADUR, HILDEBRAND Predaj, maloobchod, veľkoobchod, inštalácia, servis, opravy, oprava, opravovňa: -Meracie a skúšobná technika pre strojárstvo a automobilový priemysel: -SCHOLLY priemyselné endoskopy pevné aj ohybné, videoendoskopy, inšpekčné systémy FLEXISCOPE ...

Špecializujeme sa na: Prepravy nadrozmerných nákladov (nadmerné náklady) z (do) celej Európy: -stavebné stroje a technika -strojní zariadenia a technologické celky. Prepravy sypkých hmôt (sypké hmoty) sklápacími vozidlami z (do) celej Európy: -zemědělské komodity, ovocie a zelenina SUROVÁ kože, odpady kožou (štiepenka, ...

Spoločnosť Vodovody a kanalizácie Kroměříž, a.s. zaisťuje prevádzkovanie vodovodov a kanalizácií a tiež dodávku pitnej vody. Ďalej medzi naše služby patrí zriaďovanie vodovodných prípojok, vytýčenie vodovodu, napojenie na kanalizáciu, čistenie kanalizácií, rozbory vôd a tiež autodoprava. Sídlo firmy sa nachádza na adrese Kojetínská 3666/64, ...

Výroba: -řídící systémy strojov a prístrojov -CNC technika.

Maloobchod, predaj i na splátky, oprava, opravy, opravovňa, servis: -výrobky značky STIHL, VIKING - LESNÉ A ZÁHRADNÁ TECHNIKA: -motorová píly, vyžínače, krovinorezy, trávne kosačky, rozbrusovačky, fúkače, rosiče, pôdne jamilovače, vysokotlakové čističe -motorová záhradné nožnice na strihanie živých plotov.

Opravy, predaj, montáž chladiaceho a mraziaceho zariadenia pre domácnosť a priemysel. Klimatizácia - byty, kancelárie, reštaurácie ai. Chladenie nápojov, vysúšače vlhkosti, servis autoklimatizácií.

Výroba, opravy: - magnetické upínače - kruhový magnet pre brúsenie a sústruženie STARBAD - permanentný magnetický upínač pre frézovanie BADMILL.

Plavba KM. Prístavisko Vodné eldorado Kroměříž - Postoupky: -plavba po Morave na lodiach alebo katamaráne (7 osôb) Zapožičanie lodí, katamarány. Dlhý rybník. Požičovňa lodičiek, vodných bicyklov.

Systémy strojového videnia. Machine Vision Automatizácia, Automotive.

Nosným programom firmy je sťahovanie a prevoz obrábacích strojov a zariadení, ich zriadenie, vyváženie a sprevádzkovanie. Opravy pracovných strojov a zariadení. Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Stavebná firma: - rodinné domy - haly a priemyselné stavby - sanácia, zatepľovanie budov - drevostavby - hydroizolácie stavieb - chodníky - stolárske, klampiarske, tesárske a pokrývačské práce Riadené vetranie. Dodávka: - vetracie jednotky - rozvody vzduchu.

Sanácia vlhkého muriva? To je firma Hydropol ČR, spol. s r.o. Odvlhčíme neizolované časti muriva alebo nahradíme už nefunkčné izoláciu muriva. Hydropol totiž ponúka progresívny elektrofyzikálne bezkontaktný systém odvlhčovania muriva. S touto technológiou máme v Česku nemalé skúsenosti a pomohli sme tak s odvlhčením rôznych druhov ...