V gastronómii sa uplatňujú rôzne technológie. Vyberajte z bohatého sortimentu chladiacej a mraziacej technológie, drvičov odpadov, konvektomatov, krájacích a nárezových zariadení, lisov, ohrievačov, pecí a rúr, robotov alebo váh, varičov a zásobníkov.

Veľkoobchod: - vína. Ďalšie služby. - montáž výčapných zariadení - montáž, zapožičanie a predaj vinoték - vybavenie vinoték - predaj doplnkov.

Internetový obchod. Predajom gastro vybavenia a iných produktov do Vašej kuchyne alebo do Vášho domu. Nájdete u nás: -poháre, misky, hrnčeky, džbány, karafy, fľaše -vázy -popolníky -jedálenské sady -hrnce, panvice -nože -jedlonosiče -naberačky, obracačky, cedníky -kliešte, pinzety, ihly, háky -podnosy, tácky, dosky -a mnoho ďalších ...

Výhradný dovozca a distribútor znač. talianskej kávy DERSUT pre ČR a SR. Veľkoobchod, predaj: -talianska káva DERSUT -FRAPPE - ľadová káva -čokoláda -čaj. Veľkoobchod, maloobchod, prenájom, servis: -stroje na prípravu kávy.

Výroba, predaj: - zariadenie pre profesionálne gastronomické prevádzky - konvektomaty, sporáky, digestory, umývacie zariadenia, výrobníky ľadu a ďalší nábytok a techniku.

Sprostredkovanie obchodov v komodite nápojové sklo a gastro vybavenie veľkokuchýň.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, servis, montáž, projekcia, projektovanie, návrhy: -gastronomických kuchynských strojov -zariadenia a vybavenie veľkokuchýň a potravinárskych prevádzok: -nárezových strojov -nárezové stroje automatické -mlynčeky na mäso -mikrovlnné rúry -fritézy -chladiace vitríny -šalátové bufety -výrobníky ...

Požičovňa, prenájom: - elektrický výčap - párty pípa - malý aj veľký mobilný univerzálny gril - mobilná kovová udiareň - džbány, poháre na víno, pivo, sklenené hrnčeky na kávu, čaj - požičiavame na kusy. Predaj: - sudové pivá - 50l, 30l, 15l - sudové malinovky - kofola, malinovka, kombajnerka, strapec biely - plastový ...

Predaj: - pivá svetlé, tmavé, polotmavé, pšeničné, ochutené a špeciály - fľaškové aj sudové pivo - 5l súdky - darčekové balenia, darčekové poukazy - pivná kozmetika. Prenájom výčapov.

Výroba: - nerezový gastronábytok pre veľkokuchyne, reštaurácie, hotely, školy. Nerezová kovovýroba: - gastronábytok pre veľkokuchyne, reštaurácie, hotely, školy.

Výroba: - celonerezové termovárnice na prepravu jedál a nápojov - veľkokuchynské vybavenie, gastrozariadenie z nerezu, nábytok - kuchynský nerezový riad, gastronádoby.

Kovovýroba. Výroba: -celonerezové termovárnice na prepravu jedál a nápojov -veľkokuchynské vybavenie, gastrozariadenie z antikora: -zákazková výroba z antikora -zákazkové kuchynské zariadenia -kuchynský nerezový riad, gastronádoby.

Predaj: - gastronomické zariadenie, prenájom nehnuteľností, najlacnejšie zemiaky na trhu, predaj pre hotely a reštaurácie.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, dodávka, montáže, servis, opravy: -kuchynská technika: -technológie a stroje pre prevádzky verejného stravovania -gastro doplnky potrebné na prevádzkovanie profesionálnych gastronomických prevádzok -nerez nábytok -chladenie - mrazničky, chladničky.

Nudí Vás klasické svadobné pečivo? Chcete do vášho sladkého kútika niečo iné a originálne? Napečieme Vám cupcaky, makrónky a iné sladké dobroty, a to či už: na Vašu svadbu oslavu narodenín výročia alebo len tak.

Projektovanie, realizácia, dodávka: -veľkokuchýň (kuchyne). Výroba: -pracovné a umývacie stoly -výlevky -regály, vozíky, digestory, výpuste, rošty -výdajné stoly s ohrevom. Práca: -na zákazku s nerez materiálom.

Výroba, obchodná činnosť: - vybavenie gastronomických prevádzok(veľkokuchyne, hotely, reštaurácie, školské jedálne, cukrárne - plynové konvektomaty - regenerátory - nápojová technika - pece.

Servis. - práčky, umývačky, sporáky. Špecializujeme sa na predaj gastro zariadení pre verejné kuchyne. Zaistíme dodávku, montáž a odborný technický servis. Našimi zákazníkmi sú školské kuchyne, závodné jedálne aj reštaurácie.

Naša firma je už od roku 1999 partnerom pivovaru plzenského prazdroja pre oblasť Kroměříž. V meste sídlime v okrajovej časti Dolnej Záhrady, v bývalom areáli Rempo na Skopalíkovej ulici. Našou hlavnou činnosťou je predaj všetkého sortimentu pivovaru, v ponuke sú ale aj ďalšie produkty za veľkoobchodné ceny. Okrem predaja vykonávame sanitácie ...

Firma Kováč pôsobí v odbore zámočníckej výroby už od roku 1992 a jej špecializáciou je výroba potrieb pre včelárov - nerezové medomety alebo nádoby na med. Tiež sa zameriavame na výrobu nerezových stolov, regálov alebo konzol. Všetky služby poskytujeme vo Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonaľujeme, a preto sa vyznačujú zaručenou ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - somelierske potreby pre vinárov ( otvárače, chladiče na fľaše - dekorované nápojové poháre RASTAL pre pivovary a ostatné výrobca nápojov - zákazkovo potlačené slnečníky ( od 3 metrov ) pre reštaurácie - pivné papierové podtácky.

Predaj: - gastronomické vybavenie - sklo, porcelán - príbory - tégliky

Výroba, veľkoobchod: -gastronomické zariadenia: -chladenie aj na mieru -veľkokuchyne. Veľkoobchod, servis: -plynospotrebiče

Veľkoobchod, predaj: -hotelové, reštauračné zariadenia -hotelový porcelán -úžitkové sklo -hotelové a reštauračné textílie -gastronomické zariadenie -gastro riadu-nerez, smalt.

Distribúcia, dovoz, predaj, veľkoobchod: - talianska káva - čokoláda - čaje Predaj, prenájom a servis - repasované kávovary E-shop - výdajné miesto - internetový predaj kávy, čajov, čokolád, porcelánu a darčekových balení. Mostný 138, 760 01 Zlín Mobil: 731 169 802 E-mail: info@kavycaje.cz

Výroba: - nerezového zariadenia do gastronomických prevádzok: - pracovné stoly, umývacie stoly, regály, skrine - zložitejšie atypické výrobky a výdajné linky. Používaným materiálom pri výrobe je nerez potravinárska oceľ 17.241.