Špeciálne a jednoúčelové stroje sú spravidla vyrábané na zákazku pre veľkosériovú výrobu. Môže sa jednať o sústruhy, frézy, ale aj o rôzne dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje alebo o zariadenia pre sklársky priemysel.

Priemyselná automatizácia - vývoj, výroba a servi jednoúčelových strojov, robotických pracovísk, repasáciu CNC strojov.

predaj: - všetko pre lakovne - práškové farby -silikonové krytky, upchávky, pá - oleje - meracie prístroje Predaj, oprava, servis: - striekacieho zariadenia ZEUS - technológia pre práškové lakovne

Výroba, dodávka, servis: - mazacie technika, prístroje, centrálne mazanie.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - manipulačná technika, dopravníky - jednoúčelové stroje - regály.

Oprava a servis: - obrábacích a tvárniacich strojov pre firmy po celej SR - oprava stavebnej mechanizácie. Výroba: - jednoúčelové stroje. - náhradné diely pre obrábacie stroje, vrátane vypracovanie technickej dokumentácie. - zákazkové kovoobrábanie. Zákazkové zámočníctvo: - výroba a zváranie oceľových konštrukcií.

Výroba - výroba jednoúčelových strojov na zákazku. činnosť - zámočnícke práce - zváranie všetkých druhov materiálov. služby - likvidácia a recyklácia odpadov - sťahovanie strojov.

Spoločnosť TERIER, s.r.o. je jednotkou vo výrobe strojov a liniek na drvenie, recykláciu a spracovanie priemyselných a komunálnych odpadov a liniek pre plastikárskej a gumárenskej prevádzky. Náš výrobný program zahŕňa nožové mlyny, pomalobežné dvojhriadeľové drviče, pomalobežné jednohriadeľový drviče, stroje na recykláciu a drvenie pneumatík, ...

Návrh, výroba, montáž, rekonštrukcie: - jednoúčelové stroje, častí technologických liniek, automatických manipulátorov, dopravníkov, oceľových konštrukcií

Výroba - lisovacie technológie pre odpadové hospodárstvo - mobilná lisovacie kontajnery - nakladače - prekládkové stanice. Výroba - adresa: Sokolov, Cheb, Nová Baňa.

Strojírna - výroba oceľových dielcov: - zákazková výroba - jednoúčelové stroje - oceľové konštrukcie, zvarence - priemyselná automatizácia - pásové dopravníky, elevátory, valčekové trate, modulárne dopravníky - komponenty k pásovým dopravníkom

Predaj, servis: - komunálna technika - špeciálna letiskové technika - vysokozdvižné pracovné plošiny.

Strojárenská výroba: -kovovobrábění na zákazku, frézovanie a sústruženie -zámečnická výroba -presné opracovanie odliatkov z rôznych druhov -špeciálny upínacie a manipulačné prípravky -jednoúčelové stroje -potreba pre entomológov.

Výroba, vývoj: - jednoúčelové stroje - montážne linky - ploty - oceľové konštrukcie - kovovýroba sídlo: Poličská 444 Hlinsko v Čechách

Výroba: - žiaruvzdorné materiály - ohňovzdorné výmurovky - modulárne bloky a tvaroviek z keramických a ostatných druhov vlákien - tvarovky na báze špeciálnych hmôt a betónov - technologické zariadenia pre rôzne odvetvia metalurgie Výrobný závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Servis a opravy: -patentem chránená zariadenie adsorbér pre spätné získavanie prchavých rozpúšťadiel (lieh *, benzín, acetón, trichlóretylén, perchlóretylén).

Výroba - modelové zariadenia pre zlievarne

Výroba, dodávka, servis - montážne linky - jednoúčelové stroje.

Projekcia a výroba jednoúčelových strojov pre sklársky a automobilový priemysel. Konštrukčné činnosť. Zváranie hliníka. Kovovýroba. Zámočníctvo.

Výroba, služby: - jednoúčelové stroje - programovanie NC, CNC zariadenia.

práca: -natěračské práce. -pískování. -žárové zinkovanie. kovovýroba: -jednoúčelové stroja. predaj: -farba. -míchací centrum farieb.

Firma Pavel Jelínek - STROJA sa zaoberá výrobou a dodávkou strojov a technologických liniek na spracovanie odpadu. Medzi naše produkty patria drviče odpadu, linky na spracovanie pneumatiky i nožové mlyny. Sídlime v Jaroměři. Ponúkame tieto stroje, výroba, dodávka: - drviče odpadu: - dvojhriadeľové - jednohriadeľový - nožové mlyny ...

Konštrukcia a výroba jednoúčelových zariadení, nástrojov a foriem. Našou špecialitou je výroba prípravkov, prototypov, jednoúčelových strojov, nástrojov a zariadení, náhradných dielov a foriem rovnako tak ako oprava foriem a nástrojov. Meranie a kontrola.

Spoločnosť Frem, a.s. Zlín sa špecializuje na konštrukciu a výrobu foriem pre vstrekovanie plastov, pre výrobky z EPP, EPS, PUR, gumy i ďalšie materiály. Zákazková strojárska výroba je zameraná na vstrekovacie lisovanie plastov, vypeňovanej materiály (vypeňovacie formy), vulkanizačné a sparovacích formy. Ďalej vyrábame vysekávacie nože, ...

Sulak Glass Working Machinery. Výroba, predaj: - stroje na opracovanie plochého skla. - fazetovačky, vŕtačky skla. - píly na rezanie skla. - umývačky plochého skla. - pieskovacie stroje na sklo.