Základom kvalitnej tlače sú moderné tlačiarenské a polygrafické stroje. Kúpte si ofsetové hárkové, rotačné tlačiarenské stroje, knihárske stroje, kartonážne stroje, rezačky a ďalšie druhy tlačiarenských strojov - hĺbkotlačové, flexotlačové a kníhtlačové.

Dodávka: - tlačové dosky - ofsetové gumy - tlačové farby - chémia pre tlač.

Zastúpenie renomovaného nemeckého výrobcu tampónových strojov - ITW MORLOCK. Inštalácia, školenie obsluhy, záručný a pozáručný servis, predaj.

Reklamná činnosť. Predaj: -materiály a technológie na výrobu reklamy a tlač -doskové materiály -penené PVC -plexisklo -dutinkový PP -veľkoplošná digitálna tlač a finalizácia tlače.

Predaj - 3D tlačiarne - 3D tlačové technológie.

Výroba: -laserové rezacie stroje -gravírovacie stroje

Dovoz, predaj knihárske stroje a zariadenia na knihárske spracovanie.

Dodávka: - hliníkové kompozitné materiály ACP sendvičové dosky, voštinové dosky HEXALU, HEXAZINC, kompozitné dosky - hliníkové kompozitné materiály ACP sendvičové dosky - kompozitný materiál ACP - voštinové a kompozitné dosky - voštinové dosky HEXALU, HEXAZINC. Lepenie - veľkoplošné materiályformátovanie, frézovanie a výrezy rôznych ...

Výroba: - fotopolymérne štočky - tlačové formy pre flexotlač

Montáž,dodávka: -systémy technickej automatizácie. Projekcia,konštrukcia,výroba: -polygrafické zariadenie -strojné zariadenia pre gumárenský, plastikársky priemysel -drobná automatizácia na zákazku. Výroba,montáž,projekcia: -jednoúčelové stroje na zákazku.

Predaj zariadení, softvéru a spotrebného materiálu na predtlačovú prípravu (polygrafiu). Zariadenia pre priemysel - INKJET. Poskytovanie servisu.

Dodávka, predaj: -samolepiace etikety -snímače čiarového kódu -tlačiarne čiarového kódu

Predaj: Technológie a materiály pre tlač: -rezacie plotre. -termolisy. -laminátory.

Predaj - štiepané drevo - uhlie, brikety, koks Výroba, predaj - hĺbkotlačové lisy satinierky (grafické lisy)

Ponúkame inžinierske služby v strojárstve - CAD CAM CAE, rýchlu výrobu prototypov, predaj a servis 3D tlačiarní.

Veľkoobchod, maloobchod, dodávka, predaj, bazár, oprava, servis: -zariadenia a materiál pre polygrafický priemysel

Služby: - parciálne lakovanie - sieťotlač UV lakom do formátu B1 - celoplošné lakovanie, laminácia - predaj ofsetových poťahov

Maloobchod, predaj, montáž, oprava, servis: - polygrafické stroje - tlačiarenské stroje - lesné a záhradné stroje a technika.

Výroba, predaj - sušiacich a chladiacich systémov pre hárkové ofsetové stroje

Predaj - kompozitné materiály REYNOBOND a HAIDA Predaj - svetelná reklama

Veľkoobchod, predaj, použité: - polygrafické stroje - tlačiarenské stroje Repase a opravy: - ofsetové stroje - rezačky papiera

Výroba, predaj: - aplikovaná laserová technika.

Dodávateľ úplného sortimentu materiálov, zariadení a služieb pre sieťotlač. Ponuka nových aj použitých sieťotlačových strojov a systémov pre sieťotlačové prevádzky.

Montáže: -tlačiarske stroje na výrobu obalových materiálov. Vývoj priemyselných strojov na výrobu obalov. Vyvíjame extrudéry na výrobu vyfukovanej a liatej fólie, flexotlačové a hĺbkotlačové stroje, stroje na zušľachtovanie a spracovanie papiera, syntetických tkanín a na princípe FFS (tvarovanie, plnenie, uzatváranie).

Optaglio s.r.o. je spoločnosť špecializujúca sa na vývoj a výrobu špičkových bezpečnostných optických prvkov a hologramov. Výroba je založená na vlastnom dlhodobom vývoji a výskume. Produkty: - holografická fólia pre horúcu razbu - samolepiaca holografická etiketa - stieracie fólie a samolepky - tlačoviny s hologramom - plastové karty s ...