Import, dovoz, distribúcia, predaj: -nástroj na opracovanie dreva, drevených derivátov, plastov a ľahkých zliatin -dřevoobráběcí nástroje: -frézy, vrtáky, pílové kotúče, výmenné čepele.

Spoločnosť Davex - CZ, spol. s r.o. Zlín dodáva materiály pre tlačiarne. Výroba je zameraná na fotopolymérnych dosky, tlačové matrice, FTL štočky. Ďalej dodáme klišé - tlačové formy pre tampónová tlač a zaoberáme sa aj výrobou pečiatok všetkého druhu a potlač stretch fóliou. Pre výrobu FTL štočkov využívame najmodernejšie technológie na trhu ...

Výroba - drevená obuvnícka kopytá - kopytá pre ortopedickú obuv, atypickú obuv i klasickú obuv.

Poľnohospodárska činnosť: - žatevné práce aj v ťažko prístupných oblastiach. Menšie opravy a údržba poľnohospodárskych strojov.

Veľkoobchod, predaj: -zemědělské stroje značiek: -New HOLLAND: -traktory, kombajnu -ELHO, KUHN: -Stroje na žatvu krmovín -BERGMANN: -senážlovací vozy -výměnné systémy -rozmetadla organických hnojív -KÖCKERLING: -univerzálne sejacie stroje -radličkové podmietača -GREY PLAINS: -univerzálne sejacie ...

predaj - výrobné technológie hĺbkotlačových valcov - spotrebné materiály, komponenty pre flexotlač - rakle, valce, presery.

predaj: -náhradná diely na poľnohospodárske stroje.

Veľkoobchod, predaj: -ručné náradie, nástroje na obrábanie, meradlá, brusivo, rezné nástroje: -frézy na obrábanie kovov -vrtáky, výhrubníky, výstružníky -závitníky -soustružnické nože -pily -břitové doštičky.

Oprava, servis: - domáce šijacie stroje.

Servis obrábacích strojov: - záručný, pozáručný, periodický preventívne. Oprava obrábacích strojov: - generálny - bežné, stredné.

Generálne opravy viacvretenových sústružníckych automatov, vybraných druhov CNC strojov a ich servis.

Výroba, vývoj, konštrukcia, montáž, predaj: - vysokorýchlostné obrábacie stroje a centrá na výrobu: - foriem a lisovacích nástrojov - zápustiek.

Prevádzkovanie: - pivotéka - vinotéka. Predaj: - pivo značky Konrád - pivné špeciály a iné druhy kvalitného piva - cca 100 druhov - víno - kvalitné vína z juhomoravských viníc: - sudové víno, fľaškové víno, darčekové balenie - nealkoholické nápoje. Požičiavanie, prenájom: - výčapného zariadenia - chladiaceho ...

Predaj, oprava, servis: -šijacie stroje. Zaoberám sa servisom šijacích strojov domácich i priemyselných už viac ako 30 rokov. Ponúkam tiež šijacie stroje overených značiek ako domáce tak aj priemyselné a to za ceny internetové s mojou zárukou a predvedením. S výberom šijacieho stroja rád poradím.

Dodávky strojárskych technológií. Špecifikácia nástrojov a ekonomiky trieskového obrábania. Ponuka účtovných, daňových a analyticko-ekonomických služieb

Strojárska výroba: -obrábanie kovov -presné CNC sústruženie, brúsenie, frézovanie a zváranie -odliatky (sivá a tvárna liatina, hliník, dural, oceľ, nerez, nikel, zliatiny) -zlievarenstvo a metrológia. Zaisťujeme kooperácie v strojárstve a obchodnú činnosť do celého sveta aj v ČR.

Oprava, servis: - vstrekovacie lisy - roboti, robotov SYTRAMA Služby: - montáž a opravy elektrických a elektronických zariadení - práca na elektrických zariadeniach do 1000V

Dovoz, predaj, servis poľnohospodárskej techniky FENDT / CLAAS. Naša špecializácia traktory- kombajny FENDT / CLAAS. Vlastníme mobilný servis, dodanie orig. náhradných dielov AGCO/DEUTZ/MAN. Sme autorizovaní predajcovia špičkových olejov a mazacích prostriedkov TECTROL. Garantujeme Kvalitu Našich služieb. Sme chránená firma obchodnou značkou.

Predaj: -náhradné diely na stavebné a cestné stroje. Výroba: -spojkové hriadele na vysokozdvižné vozíky -spojovacie hriadele na stroje Oprava:: -hydraulické pojazdové systémy typu SAUER: -hydraulické čerpadlá a motory -hydraulické kladivá. Predaj: - použité stavebné stroje.

Výroba a renovácia hydraulických zdvihákov. Nákladná doprava, pristavenie kontajnerov. Manipulačná a dopravná technika. Poľné práce na rastlinnú výrobu. Sprostredkovanie nákupu a servis vysokozdvižných vozíkov DESTA. Oprava poľnohospodárskych strojov. Umývanie vozidiel pomocou vysokotlakovej umývačky. Predaj pohonných hmôt.

Výkup a predaj kovoobrábacích nástrojov

Maloobchod, predaj, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - poľnohospodárska a záhradnícka technika AL-KO: -elektrické strunové, štvorkolesové -benzínové štvorkolesové -traktorov, traktory záhradných -drviče, drvičov záhradného odpadu -vodných čerpadiel, čerpadlá -ručné náradie -malé motocykle.

Servis, opravy, preventívne prehliadky: - obrábacie stroje a zariadenia, vrátane príslušenstva - NC stroje - výroba hydraulických hadíc Oprava, inštalácia, montáž: -elektrozariadenia

Výroba - sústruhy - frézky - frézovacie centrá Výroba - strojné súčasti - nástrojárstvo

Špecializovaná kovovýroba: - technologické zariadenia na chov a odchov hydiny vrátane všetkého príslušenstva - zariadenie na značenie a balenie vajec - strojárska výroba - cnc spracovanie plechu