Využite projektovanie, dodávku a montáž závlahových systémov typu mikrozávlaha, podpovrchové zavlažovanie alebo lineárne zavlažovanie. V sortimente vybavenia na zavlažovanie nájdete ovládacie jednotky, ventily, postrekovače, potrubia či filtračné jednotky

Služby: - realizácia a údržba záhrad - projekcia záhrad - závlahové systémy

Záhradnícke práce - celoročná starostlivosť o záhradu - realizácia a úprava záhrad - úprava parkov a záhrad - realizácia verejnej i súkromnej zelene - montáž automatických závlahových systémov.

Potrebujete upraviť záhradu alebo park? Hľadáte kvalitnú záhradnícku firmu? V tom prípade sa neváhajte obrátiť firmu Art Garden. Ponúkame návrhy, realizáciu a údržbu záhrad. Poskytujeme odborné a komplexné služby v oblasti sadových úprav záhrad, parkov, firemných areálov a verejnej zelene. Samozrejmosťou je individuálny prístup ku klientovi a ...

Návrhy a realizácia záhrad - údržba a obnova zelene - pokládka trávnych kobercov a zakladanie trávnikov - požičovňa stroja na kultiváciu a modeláciu terénu - návrhy a realizácia závlahových systémov.

Dodávka, predaj, veľkoobchod, maloobchod - čerpacia technika Montáž a servis - čerpacia technika Dodávka, predaj, veľkoobchod, maloobchod - závlahová technika Montáž a servis - závlahová technika

Naša firma vám ponúka nasledujúce záhradné služby: - záhrady na kľúč - kompletné projekty záhrad - dodávky rastlín a materiálov pre vaše záhrady - realizácia záhrad - solitérne rastliny - zavlažovanie - závlahové systémy - záhradnícke služby - trávnik, trávne koberce - pravidelné aj jednorazové údržby záhrad - drevostavby.

Poskytujeme záhradnícke služby. Zaisťujeme návrhy, realizácie a údržby záhrady. Vykonávame realizáciu, údržbu firemnej a verejnej zelene. Dodávame závlahové systémy, trávnikové koberce, arboristické práce, štiepané palivové drevo a mulčovaciu kôru.

Automatické zavlažovacie systémy - návrh a inštalácia.

Návrh, realizácia a údržba záhrad a verejnej zelene - projekcia záhrad - zakladanie trávnikov - závlahové systémy, jazierka - rizikové výrub a rez ovocných stromov. Záhradné stavby, montáž - múriky - pergoly - skalky.

Návrhy a realizácia záhrad - návrhy projektov záhrad a zelene - realizácia a údržba záhrady - rizikové výrub stromov - jednorazové aj stále úpravy záhrad - automatické zavlažovacie systémy - strešné záhrady.

Činnosť: - montáž závlahových systémov - výrub, orez stromov - údržba, kosenie trávnikov.

Kompletný záhradný servis. Realizácia záhrady na kľúč. Závlahové systémy. Záhradné prvky: - kamenné múriky - drevené terasy - solitérne kamene - obklady - chodníky - dláždené plochy.

Záhradnícke služby - návrh, realizácia a údržba záhrad a zelene - závlahové systémy - porez a výrub stromov - okrasné a kúpacie jazierka - pokládka trávnych kobercov.

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizácia - záhrady Montáž a servis - záhradné závlahy

Návrhy, realizácia, záhrad, záhradné jazierka, závlahové systémy, pokládka, trávniky.

Údržby, projekcie a sanácie - záhradyzakladanie trávnika - záhradná architektúra Predaj - zavlažovacie zariadenie

Návrh a realizácia záhrad - projektová dokumentácia záhrad - realizácia záhrad a závlahových systémov - záhradný design.

Poskytujeme služby v oblasti zavlažovania. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kvapková závlaha. Inštalujeme záhradné osvetlenie.

Krmivá, maškrty, obojky, postroje, pelechy, hračky, misky ai. pre psy a mačky. Krmivá a vitamíny pre hospodárske zvieratá (nosnice, králiky, kurčatá, morky ai.) Pšenica, ovos, jačmeň, šroty. Záhradkárske potreby - kvetináče, hrantíky, obaly a iné. Substráty, všetky hnojivá, semená, osiva tráv ai. Postreky proti plesniam, hub. chorobám a ...

Návrhy a realizácia - výsadby záhrad a zimných záhrad - výsadby v interiéri - poradenstvo - záhradné jazierka - záhradná architektúra - závlahy.

Dodávka - zavlažovacie systémy RAINBIRD Servis záručný aj pozáručný

Návrh, montáž, servis - závlahové systémy.

Návrh, projekcia, realizácia, údržba: - zeleň - záhrady Arboristika Montáž: - závlahové systémy

Realizácia - záhradné jazierka Dodávka a inštalácia - závlahové systémy Servis - závlahové systémy Výroba - závlahové systémy.

Fotografovanie Realizácia - záhrady, parky (záhradné solitery, závlahy, trávniky, jazierka, ...) Dodávka - zavlažovacie systémy