Zváranie vyžaduje veľa vybavenia. V aktuálnom sortimente nájdete zváracie invertory, multifunkčné zariadenia, zváračky pre MIG / MAG zváranie, ale aj zariadenia na zváranie plazmou alebo rôzne príslušenstvo v podobe redukčných ventilov či zváracích masiek.

Špecializujeme sa na inžinierske spracovanie karosárskeho sektora v automobilovom, leteckom koľajovom priemysle a tiež na CFK. Ponúkame plánovanie výroby, konštrukciu zariadenia aj jeho uvedenie do prevádzky. Sme firma so skúsenosťami v oblasti inžinieringu, perspektívne technológie a produkty z bežného vývoja. Obsiahli sme našimi ...

Firma Plaček & BoLD sa zaoberá predajom aj servisom elektromotorov. Opravy: - elektromotory - čerpadlá - zváracie agregáty - dynamické vyvažovanie - diagnostika elektromotorov u zákazníka Predaj: - vysokofrekvenčné meniče - elektrické motory - prevodovky - elektromotory Servis a predaj elektromotorov Kolín, Kutná Hora, ...

Špecializovaný predaj zváracej techniky (komplexný sortiment). Pneumatiky všetkých rozmerov a typov. Náhradné diely ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobatérie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Poľnohospodárske potreby, ochranné pomôcky. Úplný sortiment hnojív a pesticídov.

Veľkoobchod, maloobchod, eshop: - bojlery - audio, video (rádiá, televízia ...) - biela technika (chladničky, práčky...) - foto technika - drobné elektro - motorové píly, kosačky - zváračky - vysávače.

Predaj: - zváracie materiály - stavebné rezivo.

Predaj, servis: - zváracia technika - náhradný materiál - prídavný materiál - ochranné pomôcky -odborné poradenstvo