V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Predaj: -výpočtová technika -počítače, PC -kancelárska technika (tlačiarne, kopírky) -diskety, cartridge -počítačové zostavy -digitálne fotoaparáty -mobilné telefóny.

Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba dreveného nábytku, schodov, zárubní, kuchýň a pergol.

Maloobchod, predaj: -nábytok (bytový, kancelársky, detský, kuchynský atď.) -bytové doplnky -bytový textil (obliečky, uteráky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korok) -domáce, kuchynské potreby -sklo, porcelán.

Svetelné reklamy Vašu reklamu navrhneme, vyrobíme a namontujeme. Pri výrobe väčších sérií ponúkame bezkonkurenčné ceny. Rámy reklám sú z hliníka.

Stovyr - Stolárska výroba, stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky, kuchyne - kancelársky nábytok - školský nábytok - kúpeľňový nábytok.

Predaj - výpočtová technika elektronické hudobné nástroje a ozvučovacia aparatúra, pokladničné systémy, spotrebný materiál

Predaj, inštalácia, dodávka: -kopírky -faxy, tlačiarne -zmluvný partner PC TRILINE: -výpočtová technika-nová, použitá -zákazkové zostavy PC -pokladničný systém pre predajne Prenájom: -kopírovacie stroje aj pre neplatcov DPH. Likvidácia kopírovacej a výpočtovej techniky.

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: -výpočtová technika. -počítače. -hardvér.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, servis, predaj, služby, technická podpora, záruka 36 mesiacov. Renovácia tonerových a atramentových kaziet, valcových jednotiek a farbiacich pások. Výroba a predaj kompatibilných tonerových a atramentových kaziet, valcových jednotiek a farbiacich pások. Veľkoobchod renovačným materiálom: - toner, optické valce ...

SPIN SERVIS s.r.o. je predajná a servisný partner firmy Xerox Czech Republic. Našim hlavným zameraním je predaj a servis tlačiarní a kopírok, pričom poskytujeme aj tlačové riešenia, outsourcing tlače a jeho optimalizáciu. Sústredíme sa na kancelársky segment (university, školstvo, súdnictvo, priemysel, ...) a zároveň v segment produkčnej tlače ...

Autorizovaný partner-dovoz, predaj, prenájom, oprava, servis, e-shop, internetový obchod produktov značky CANON: -kopírky, faxy, tlačiarne, skenery, foto, video, spotrebný materiál. Renovácia-tonerové kazety.