Kancelárske kreslá, zdravotné stoličky, pracovné stoly, zásuvky a ďalšie úložné priestory sú základnými prvkami každej kancelárie, pracovne či študentského kútika. V školách nájdu naopak uplatnenie školské lavice, menej robustné stoličky a školské skrinky.

Ponúkame nový a použitý nábytok z EÚ a zo SR. Predávame a vykupujeme nábytok rustikálny, sedliacky, masívny, starožitný, chalupársky, kuchyne, spotrebiče, sedacie súpravy, záhradnú techniku a všetko na stavbu. Vykupujeme kvalitný zánovný nábytok z olomouckého a pardubického kraja a z Prahy.

Predaj a veľkosériová výroba nábytku: - kancelársky, kúpeľňový, predsieňový nábytok - obývacie izby.

Stolárske práce - kuchynské linky - kancelársky nábytok - záhradné domčeky - pergoly. Zákazková výroba - nábytok - spálňa - vstavané skrine - detské izby - záhradný nábytok - posuvné dvere - kúpeľne.

Stolárstvo Nádvorník Výroba nábytku na zákazku: - kuchyňa, obývacia steny, nábytok do izieb, spálne, kancelárie. Výroba z masívu, laminovaných či dyhovaných dosiek, biodosiek.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Stanislav Derych - Stolárstvo a Podlahárstvo je firma orientovaná na potreby zákazníkov zo súkromnej i štátnej sféry. Zameriavame sa predovšetkým na kvalitné produkty s vysokou pridanou hodnotou, vyrobené poctivou remeselnou prácou. Našou špecialitou sú repliky historických okien a dverí, spracované podľa pôvodných technológií a z kvalitných ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchynské linky, obývacie steny, detské izby, kancelársky nábytok, spálne) - dverí - dverných zárubní - pokládka plávajúcich podláh.

Výroba nábytku z masívu - kuchynské linky - kancelársky nábytok - obývací nábytok - detský nábytok - police, stoly - vstavané skrine - vybavenie barov, reštaurácií - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, výroba nábytku: - kuchynské linky - detské izby - obývacie izby - spálňa - kancelársky nábytok. Výroba a realizácia interiérov na zákazku. Prevádzka: Kovářov 12, 783 25, Bouzov.