V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Distribúcia: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefóny - čítačky kariet - školská tabuľa - interaktívne systémy - školské pomôcky - príslušenstvo.

Realizácia dizajnových interiérov: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizácia kúpeľne, wellness - 3D vizualizácia - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - detské izby - kancelársky nábytok - rímske rolety - tapety - sedacie súpravy.

Predaj, servis, e-shop: -počítače, výpočtová technika - notebooky, tablety - počítačové diely.

Predaj, servis, prenájom: - kancelárske stroje - tlačiarne - skenery.

Stolárske práce Výroba - kuchyňa nábytok Výroba - vybavenie kancelárií Výroba - nábytok - vybavenie interiérov - kuchyňa - obývacie steny - detské izby - predsieňové steny - vybavenie kancelárií Výroba - interiérové dvere - obložkové zárubne

Naša spoločnosť má pôsobnosť v celom Košickom kraji a poskytujeme služby v oblasti pripojenia k internetu, optimalizáciu systému, odvírovanie PC, obnovenie dát i inštaláciu softvéru. Pripojenie bezdrôtového internetu v meste Konice a jej okolí zaistíme za bezkonkurenčné ceny. Mimo služby spojené s internetom zabezpečíme aj montáže satelitných ...

Výroba - nábytok na mieru: - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - kancelárie - komerčný nábytok. Stolárstvo. Návrhy interiérov.

Spoločnosť poskytuje predaj farieb do tlačiarní na textil či pevné materiály, ďalej čistiace produkty, náhradné diely, a to všetko v najvyššej možnej kvalite. Predaj tlačiarní na textil DTGa priamu potlač pevných materiálov Freejet a MotionJet.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Oblasťami služieb spoločnosti DAION s.r.o. sú počítače, notebooky, zabezpečovacie systémy, ERP systémy a internet a siete. Svoje služby spoločnosť poskytuje verejnosti a školám, ktorým predáva aj IT zariadenia, káble a kancelárske potreby.

Globesystem s.r.o. sa zameriava na dodávky výpočtovej techniky po kusoch aj vo väčšom množstve. Spoločnosť taktiež umožňuje prenájom ICT a prezentačné techniky a stará sa aj o tlačové riešenie. Na výber a nákup výpočtovej techniky je možné využiť e-shop.

Firma Prvá počítačová pomoc sa stará o servis a opravy hardvéru aj softvéru počítačových zariadení. Služby, ktoré poskytuje, sa zameriavajú na servis, opravy, čistenie počítačov, výpočtovej techniky a notebookov, ďalej sa jedná o tvorbu webových stránok, inštaláciu sietí a mnoho ďalšieho.

Výroba, dodávka: - kancelárske nábytkové systémy - priečkové systémy - regálové systémy.

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.