V kancelárii nesmie chýbať priestranný pracovný alebo počítačový stôl, kancelárske kreslo, dostatočne priestranné úložné priestory a ďalšie doplnky, ako je napríklad stolná lampa a odpadkový kôš. Kancelárske vybavenie od slovenských a zahraničných výrobcov

Stolárska výroba na prianie zákazníka. Kuchynské linky vrátane spotrebičov Vstavané skrine Drôtený program Dekoratívne osvetlenie Detské izby Spálňa Predsieňové steny Kúpeľňový nábytok Kancelársky nábytok Úložné poschodia a poschodia na spanie Plávajúce podlahy Drobnejšie tesárske práce Práca so sadrokartónom Montáž tesnení do okien ...

Výroba, montáž a opravy výrobkov a zariadení spotrebnej elektroniky. Montáž a opravy kancelárske a reprodukčné elektroniky.

Spotrebný materiál do tlačiarní, tlačiarne, kopírky, IT. Potlač identifikačných kariet.

Prenájom kancelárskych strojov a zariadení vrátane počítačov.

DODÁVATEĽ (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočtová technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operačné systémy (OS) Windows a Linux (vrátane inštalácie)

Distribúcia: - výpočtová technika ponúkajúca HW a SW. Predaj: - počítačové zostavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 prehrávače.

výpočtová a kancelárska technika, PC siete, programové vybavenie, reklamné predmety vrátane potlače.

Predaj výpočtovej techniky. Návrh, realizácia a prevádzkovanie internetových prezentácií. Zabezpečenie počítačových sietí, konzultácie a poradenstvo.

Predaj a záručný servis kopírok, faxov, tlačiarní, popisovačov, multifunkcií Brother, Kyocera, Olivetti. Zaisťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačov a kancelárskej techniky. Kopírujeme do A3 farebne, laminácia a väzba.

Vývoj - hardvér pre špeciálne zložky - hardvér pre riadenie technologických procesov Servis - hardvér Školenia - softvér - hardvér

Veľkoobchod, maloobchod: - kancelárske potreby..

MM-nabytok.sk ponúka všetko pre váš dom či byt. Ponúkame kuchynské linky, sedacie súpravy, sedacie vaky, spálne, postele.

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.

Bazár - elektronika - telekomunikačná a výpočtová technika.

Servis kancelárskej a výpočtovej techniky.

Servis počítačov, sietí a výpočtovej techniky.

Výroba, predaj, e-shop - postele z masívu - spálňa - šatníkové skrine - kuchyňa na mieru - kancelársky nábytok. Stolárska výroba.

Predaj, prestavby, opravy - výpočtová technika - počítače, notebooky - softvér

Opravy iPhone mobilov, tabletov a Mac počítačov.

Dovoz a servis výpočtovej a kancelárskej techniky do firiem aj domácností.

Výroba štýlového exkluzívneho nábytku, bytových doplnkov a dodávky zákazkových interiérov. Privátne zákazky: - bytové interiéry a zákazkový nábytok - nábytok moderný - nábytok vyrezávaný, vykladaný a inkrustovaný - nábytok predlohový. Komerčné interiéry: - kompletné interiéry reštaurácií, hotelov, obchodov a pod. - kancelárie a ...

Prenájom - kongresová technika mikrofóny, projektory - tlmočníckeho zariadenia CCS 400 PHILIPS, infra - red systém

E-shop - kamery - spotrebná elektronika - MP3 - fotoaparáty - telefóny - faxy - hardvér - softvér.

Nákup a predaj kancelárskeho nábytku.