Výpočtová technika v kancelárii zahŕňa osobné aj prenosné počítače, tlačiarne, skenery, faxy a kopírovacie zariadenia, ale aj tablety, telefóny, prekladače, kalkulačky, laminátory, skartovacie stroje, zošívačky, popisovače a rôzne typy prehľadných databáz

Predaj, servis - kancelárska technika - viazacia stroje - rezačky papiera - skartovacie stroje.

Spoločnosť ASBIS CZ spol. s r.o. je jednou z popredných distribučných firiem na trhu IT v SR zaoberajúca sa výhradne veľkoobchodnou činnosťou. Sortiment produktov potrebný k stavbe: - PC - notebookov - serverov - sietí od približne 70 významných svetových výrobcov a dodávateľov.

Predaj, montáž, oprava, servis: - monitorovacie a zabezpečovacie tehnika - počítače, výpočtová technika Výroba, predaj, e-shop: - zdobené sklo

Dodávka, servis: - telekomunikačné zariadenia - kancelárska technika - kamerové, zabezpečovacie, dochádzkové systémy - zálohovacie zdroje UPS.

Obchodný zástupca Českej poisťovne - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel a majetku. Predaj, servis - počítače, výpočtová technika.

Predaj, servis: - notebooky, notebooky - výpočtová technika.

predaj: - počítače - softvér - notebooky - tlačiarne - digitálne fotoaparáty

Počítače, papiernictvo, hračky, predaj, e-shop - kancelárska technika - papierenské výrobky, kancelárske a školské potreby - hračky.

Oprava, servis: - výpočtová technika.

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožiarstvo. Predaj - výpočtová technika - počítače - mobilné telefóny - fotoaparáty.

Služby: - vývoj softvéru Predaj: - výpočtová technika - softvér

Dodávka, predaj: - programové vybavenie na spracovanie miezd, účtovníctva a majetku - výpočtová technika Služby: - účtovníctvo

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika

Autorizovaný díler a servis PC LYNX. Predávame počítače, počítačové komponenty, tlačiarne a príslušenstvo. Kvalitný a rýchly servis výpočtovej techniky všetkých značiek.

Predaj: - spotrebná elektronika - televízia - PC a príslušenstvo.

Zaoberáme sa servisom a správou počítačov, notebookov a výpočtovej techniky celkovo. Ďalej ponúkame služby: prenájom notebookov záloha a obnova dát odbornú pomoc a konzultácie inštalácia softvér návrh a realizácia počítačových sietí multimediálne riešenie zabezpečovacie systémy prvky pre inteligentné budovy

Servis a predaj: -kancelárska technika, stroje. Elektronické pokladne spĺňajúce EET Opravy šijacích strojov Správa a údržba počítačov a počítačových sietí, výstavba WIFI pokrytie.

Ponúkame komplexné riešenie v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizáciu a správu sietí, ukladanie a zálohovanie dát, servis výpočtovej techniky a elektroniky, tvorbu webových stránok, audio-video projekty a poradenstvo, bezpečnostné riešenie, projektové riadenie, vzdialenú podporu aj výjazdy technikov.

Činnosť - obchod s výpočtovou technikou - servis počítačov a notebookov - správa sietí a serverov - školenia a podpora užívateľov - konzultácie a poradenstvo - komplexný outsourcing ICT.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

Poskytovanie poradenstva a služieb v oblasti CMR systémov a integrácie podnikových či obchodných aplikácií. Predaj: - internetový predaj výpočtovej techniky, telefónov, faxov, fotoaparátov a spotrebnej elektroniky.

Predaj, oprava: - výpočtová technika, počítače.

Oprava, servis: - počítače - výpočtová technika. Služby: - videoslužby - natáčanie reklamných spotov, svadieb - prevod videokaziet VHS, VHS-C na DVD.

Distribúcia - kancelárska technika Predaj a servis - výpočtová technika Poskytovanie - vysokorýchlostné pripojenie k internetu