Kovové vybavenie zahŕňa mnoho rôznych typov produktov. Od kancelárskeho a šatníkového vybavenia, cez polotovary ako kruhové tyče alebo tenkostenné profily, až po nadstavby pre vozidlá či regálové systémy pre sklady. Výber v tomto sektore je teda bohatý.

Regály policové, regály paletové a ďalšie. Skladovacia a manipulačná technika. .

Kovovýroba: -dodávka a montáž oceľových konštrukcií -stavebno-zámočnícke práce

Kovovýroba. Zákazková výroba - dodávka vrátane montáže: -schody -vráta, dvere, mreže -brány vrátane pohonov -zábradlie -oceľové konštrukcie -oceľ, hliník, nerez- zváranie -zámočnícke práce -ohraňovací lis 200ton, dĺžka 3000mm -CNC plazma - výpalky z plechu do hr.20mm, formát 3x1, 5m Prevádzkareň: Dobřanská 389, 33442, Chlumčany

Prenájom a predaj mobilných kontajnerov a buniek vrátane zostáv, zariadení staveniska. V ponuke sú kontajnery a bunky stavebné, obytné, kancelárske kontajnery, šatňové, sanitárne, skladové kontajnery a špeciálne. Zákazky realizujeme vrátane transportov a žeriavovej manipulácie.

Návrhy a realizácia interiérov, dodávky nábytku.

AMBRA-INTERIÉRY Návrhy a realizácia interiérov Nábytok: -dielenský -kancelársky -vybavenie škôl a jedální -bytový nábytok -stoličky a stoly -sedacie súpravy -vybavenie ubytovní, hotelov, penziónov -rustikal -koberce -návrh interiéru na PC -dizajn, obrazy -výroba, doprava, montáž.