Kovové vybavenie zahŕňa mnoho rôznych typov produktov. Od kancelárskeho a šatníkového vybavenia, cez polotovary ako kruhové tyče alebo tenkostenné profily, až po nadstavby pre vozidlá či regálové systémy pre sklady. Výber v tomto sektore je teda bohatý.

Výroba: -plechové skrine -špeciálny prepravné palety -ľahké oceľové konštrukcie -výrobky z ohýbaných rúrok. Práškové lakovanie.

Bou-Mont Service s.r.o. sa zameriava na montáž a demontáž oceľových konštrukcií, opravy rôznych kotlov, zváranie, inštalatérske práce a na montáž vzduchotechniky a ventilácie.

Stavby na kľúč: -zemědělské haly pre hydinu, ošípané, hovädzí dobytok -betonové kruhové nádrže -silážní žľaby -bioplynové stanice -Priemyselné haly -občiansky stavby -bytové domy -Športové haly -oceľové konštrukcie. Poľnohospodárske haly: -568838840, zakazka@sok.cz Požičovňa mechanizácia, náradie: -568838821, 724090787, ...

Výroba, montáž: - reklamné panely - maloplošné, veľkoplošné - osvetlené, neosvetlené - zariadenie do elektrární - né oceľové konštrukcie - vráta - ploty - mreže.

činnosť: - výroba a montáž potrubných rozvodov - voda, plyn, kúrenie - montáž predizolovaného potrubia - parovody a horúcovody - montáž a údržba výmenníkových staníc - montáž nádrží - montáž technologických celkov - zváracie práce - výroba a montáž oceľových konštrukcií - montáž stavebno zámočníckych prvkov - zámočnícke práce - ...

Výroba, kalkulácie (cenová ponuka), konštrukcie, dodávky na kľúč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, zvarence -výroba z ocele a nerezových materiálov pre vašu stavbu i rodinný dom -pasířské práce. Výroba: -zábradlí vonkajšie aj interiérová (možnosť drevené madlá) -schodiště požiarne, točité, jedno a viacramenné, atypická ...

Dovozca použitých lodných kontajnerov

Stavebné zámočníctvo Bezpečnostné dvere - montáž, predaj -havarijní otváranie dverí -tvaroviek, kľučky

lakovanie tryskanie zámočnícka výroba Stabilné hasiace zariadenie SHZ

Výroba: -chemické, petrochemické zariadenia -oceľové konštrukcie -drevospracujúce stroje a zariadenia -vodohospodárske zariadenia pre čističky, čistiarne odpadových vôd.

Spoločnosť MANAUT DESIGN s.r.o. sa zameriava na automatizáciu, zváranie, CNC obrábanie, 3D tlač a výrobu a montáž hliníkových konštrukcií.

Zámočníctvo Nováčik s.r.o. sa špecializuje na výrobu kovových konštrukcií, kontajnerov, dopravníkov, schodísk, plotov a na zámočníctvo a kovovýrobu.

Spoločnosť MICo Group s.r.o. sa zameriava na výrobu kondenzátorov, výmenníkov, separátorov, tepelných bariér, chladičov rádioaktívneho plynu a mnoho ďalšieho.

Erik Neuwirth sa zameriava na zákazkovú výrobu brán, zábradlí, schodísk, ľahkých kovových konštrukcií a kovového nábytku a poradí si aj so zváraním hliníka.

Zámočníctvo Křikava realizuje zámočnícke práce na Třebíčsku. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu a montáž brán a oplotenia. Vyrábame oceľové konštrukcie - zábradlia, schodiská. Zaisťujeme povrchové úpravy - žiarové zinkovanie, farby RAL.

Výroba: -oceľová konštrukcia -zámočnícka výroba -zákazková práca -montáže.

Naša firma ponúka kovovýrobu a stavebné zámočnícke a klampiarske práce v oblasti Jihlavy. Prevažnú časť výrobkov urobíme podľa Vašich požiadaviek a to vrátane návrhu, dodávky aj montáže. Z klampiarskych prác Vám poskytneme výrobu a nátery klampiarskych prvkov. Výškové montážne práce sú samozrejmosťou. V kovovýrobe zabezpečíme výrobu oceľových ...

Práca so železom. Individuálna výroba podľa priania zákazníka - balkónové zábradlie, stojany na drevo, dekorácie a doplnky, manipulačný vozík, balkónové schody, kovové vráta a pod. Renovácia historických vecí - motocykle, bicykle, kočíky