Kovové vybavenie zahŕňa mnoho rôznych typov produktov. Od kancelárskeho a šatníkového vybavenia, cez polotovary ako kruhové tyče alebo tenkostenné profily, až po nadstavby pre vozidlá či regálové systémy pre sklady. Výber v tomto sektore je teda bohatý.

Výroba: -obaly prepravné -debny na zemiaky -predajné stánky. Stavebné stolárstvo: -okná -dvere -doplnky -nábytok -obloženie a obklady steny, stropy.

Stavebná činnosť vrátane PSV: -výstavba nových objektov -rekonstrukce -zemní práce -inženýrské stavby. Výroba: -oceľové konštrukcia -Hliníkové rolovacie brány na diaľkové ovládanie -hliníkové okenné rolety -zimní záhrady -vodárenský materiál objímky s liatinovým zámkom k oprave, poškodeného potrubia, navrtávacie opravné pásy, zemné ...

Konštrukcia, výroba: - výmenníky tepla - kondenzátory - tlakové nádoby - nádrže - oceľové konštrukcie - technologické časti pre jadrovú a konvenčnú energetiku, chemický a potravinársky priemysel - tesnenie pre špeciálne aplikácie - technologické zariadenia pre čističky odpadových vôd typu ADN vrátane vlastnej projekcie a konštrukcie.