Kovové vybavenie zahŕňa mnoho rôznych typov produktov. Od kancelárskeho a šatníkového vybavenia, cez polotovary ako kruhové tyče alebo tenkostenné profily, až po nadstavby pre vozidlá či regálové systémy pre sklady. Výber v tomto sektore je teda bohatý.

Sme firma špecializujúca sa na projektovanie, výrobu, montáž a servis oceľových konštrukcií, regálov a skladovacích systémov. Vyrábame a dodávame nielen do Českej republiky, ale aj do zahraničia pojazdné, presuvné, paletové, konzolové regály a iné oceľové konštrukcie. Projektovanie, výroba, montáž, servis: - regály, skladovacie systémy, ...

Montáže technologických zariadení a oceľových konštrukcií. Zámočnícke a kúrenárske práce. Dodávky a montáže kotlov, ohrievačov TÚV, výmenníkových staníc Demontáž pôvodného zariadenia. Sídlo: - Stránia, Na Kopci 34.

Návrhy a realizácie špeciálnych fasád a interiérových prvkov. Imitácia kameňa, dreva a iných materiálov do exteriérov a interiérov. Malé stavby z izolačných panelov. Dodávky a montáž oceľových konštrukcií. Odvetrávanie fasády.

Stolárstvo, stolárstvo. Návrhy, výroba: -interiéry: -banky, hotely, reštaurácie -exteriéry. Výroba: -nábytku (nábytok) z lamina, dyhy, masívu (lamino, dyha) -kuchyne, kuchynské linky, stoly -obývacie steny -detské izby -stoly, vstavané skrine, komody -vešiakové steny, vešiaky -počítačové stolíky -interiérové dvere ...

Výroba, návrhy, konštrukcia, montáž, servis: -pásové dopravníky na zákazku -komponenty k dopravným tratiam -oceľové konštrukcie.

Realizácia, montáž: - priemyselné stavby - haly - rekonštrukcia - oceľové konštrukcie - sendvičové panely - fasády práca: - klampiarske, pokrývačské - zváračské - tesárske - izolačné - zemné Fakturačná adresa: - Brno, Priekopa 843/4

Montážne práce: - žeriavové dráhy - mostové žeriavy - oceľové konštrukcie - manipulácia s bremenami (demontáže, montáže).

Vývoj, výroba: - výškovo nastaviteľných stolov na elektrický pohon: - kancelárske stoly - montážne stoly - detské stoly.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -profesionálne zariadenie skladov, dielní, archívov -autovestavby, zariadenie vozidiel. Skladovacia technika: -regály, regálové systémy -vestavby do úžitkových vozidiel -přepravky, boxy, palety, zásobníky, stohovacie, ukladacie debny -kovová priemyslový nábytok -manipulační vozíky -ukládání podľa ...

DEPROX s.r.o. sa zaoberá vývojom, konštrukciou, technológiou výroby a zabezpečením výroby: - konštrukcia kompletných strojov - strižné a lisovacích nástrojov - vstrekovacie formy a prípravky na výrobu a meranie.

Zámočníctvo. kovovýroba: - brány, vráta, dvere - regály - schodisko - zábradlia - nájazdy na vozík.

Tesárske práce. Výroba: - pergoly - ploty. Pokrývačské práce. Kompletná dodávka striech.

Dodávka, montáž a rekonštrukcie oceľových konštrukcií, oceľových hál a opláštenie rôznych objektů.Prodej izolačných sendvičových panelov Brolly, KINGSPAN, TRIMO. -výroba oceľových konštrukcií -zateplení priemyselných objektov a hál -opláštění trapézovými plechmi -půjčovna pracovných plošín -jeřábnícké práce ...

kovovýroba: - zámočnícke, montážne a zváračské práce - rezanie a rovnanie kyslíkom - výroba a montáž oceľových konštrukcií. Sklad, výrobná hala: - Boršice, areál bývalého ZD.

Kovovýroba, export: -oceľové kontajnery.

Spoločnosť INTERIER GROUP s.r.o. Staré Mesto prevádzkuje eshop so zameraním na kancelársky, dielenský a zdravotnícky nábytok - zdravotné stoličky a lavice, dodáme i vybavenie materských škôl. Pripravíme návrhy a zabezpečíme výrobu nábytku podľa Vašich požiadaviek. Realizujeme zákazky predovšetkým v regióne Zlínsky kraj. Internetový obchod ...

Predaj hutného materiálu. Výroba: - oceľových konštrukcií - bočníc LIAZ. Zákazková kovovýroba.

Výroba: -pojazdné regály - konzolové regály, skladové regály - pojazdné regálové systémy - plošiny - zábradlie - schodisko. Sídlo: - Uhorský Brod, Pri Korečnici 2293.

Práca: - predvýroba potrubných dielov - nerezová výroba - výroba oceľových zvarencov a konštrukcií - zváranie kovov metódou v ochrannej atmosfére metódou MIG, MAG, TIG - sťahovanie a montáž výrobných liniek.

Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Výroba: - vonkajšie aj vnútorné oceľové konštrukcie výťahových šácht - výťahové šachty na kľúč - rôzne druhy opláštenia - oceľové konštrukcie pôdnych nadstavieb a vstavieb na rodinných aj bytových domoch. Rekonštrukcia - výťahové šachty.

Stavebníctvo. Výroba: - zábradlie, schodisko - plotové polia, brány - pergoly, konštrukcia prístreškov. Strojárstvo. Atypická zákazková výroba, kovovýroba. - zámočnícke konštrukcie - drobné dielce - gastro - podnože do potravinárskeho priemyslu. Kovoobrábanie: - sústruženie - frézovanie - vŕtanie. Povrchové úpravy: - ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Výroba strojov a zariadení Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Obrábačstvo

Predaj kovového nábytku. Šatníkové skrinky do škôl, šatníkové skrinky do priemyslu, dielenský nábytok, kancelársky nábytok, zdravotnícky nábytok. Hlavné zameranie je predaj školských skriniek s grafickým motívom.