Plechovky, konzervy, sudy či nádrže možno zaradiť medzi kovové obaly. Výroba a predaj kovových obalov nájde využitie nielen v oblasti potravinárskeho priemyslu, ale aj ako obaly pre rôzne výrobky z ropy, a to ako sypkej, tak tekutej či pevnej konzistencie.

Dodávka, výroba: -autocisterny, cisternové vozidlá, CO2, LPG, zariadenie na prevoz plynu -návesy, prívesy -nástavby, snímateľné nadstavby, CO2, LPG -čerpacia stanica -tlakové nádoby, zásobníky, sudy, nádrže -propán, propán bután, LPG*, autoplyn -automatické plynové horáky -zariadenia a vybavenie pre LPG* -propánové, propán ...

Zháňate hliníkové alebo kompozitné fľaše? To ste u nás správne! Sme dlhoročný a skúsený distribútor fliaš značky Luxfer. Firma R&T SR, s.r.o. bola založená v roku 1998 ako výhradný zástupca firmy Luxfer Gas Cylinders s cieľom propagovať a distribuovať hliníkové a kompozitné fľaše značky Luxfer. V našej ponuke môžete nájsť rozsiahly sortiment pre ...

Výroba mestského a obecného mobiliára: - odpadkový kôš - vitríny - plagátové plochy - lavičky.

Výroba a predaj paletovej nadstavby, nadstavba: -moderný obalový, transportný a skladovací prvok -rozmer podľa požiadavky /500-2400mm/ -materiál kov a drevo. Výroba a predaj článkové reťaze, článková reťaz: -na rozmetadlá hnoja -ohlávky a viazače na dobytok -stajňové reťaze.

Vykonávame: - tlakové liatie hliníka. Výroba: - zlieváreň - obrábanie - tryskanie - brúsenie

Zaoberáme sa dovozom dánskych dizajnových poštových schránok MEFA, jednotky na dánskom trhu. Hľadáme partnerov pre nadviazanie ochodnej spolupráce, viac informácií na http://www.postovni-schranky-mefa.cz/, info@me-fa.cz alebo 235 300 817.

Vyrábame a predávame: - trezory - skrine na zbrane - archívne a bezpečnostné skrine - špeciálne bezpečnostné úložné objekty - dopravníky. Poskytujeme stálu službu na mobilných telefónoch, servis a poradenstvo.