Pre balenie produktov a ochranu prvkov sa používajú plastové obaly a fólie. Klasické aj zipsové sáčky, bublinkové, hydroizolačné a prieťažné fólie, agrofólie, parotesná ochrana a mnoho kvalitných umelohmotných výrobkov v sortimente výrobcov i dodávateľov.

Výroba a predaj demižónov. Demižóny v plastovom obale, holé, opletené prírodným materiálom.

Veľkoobchod obalové materiály pre domácnosť. Infračervené vykurovacie panely SUNDIRECT - výhradné zastúpenie pre Českú republiku. Taliansko, Slovensko.

Drobné výrobky z plastov Zákazková výroba, veľkoobchod, maloobchod: - obalové materiály. Sortiment: - vrecká - vrecia - tašky - prírezy Predaj: - vložky do kontajnerov, kartónov, popolníc - alobal - papier na pečenie - potravinárske fólie - poháriky - tácky - vrecká do odpadkových košov - vrecia do popolníc.

Veľkoobchod, veľkosklad, internetový predaj, e-shop, kancelárske potreby: -kancelársky papier -tlačopisy pre výpočtovú techniku -organizátory -výrobky z plastových fólií -obálky -archivačné, písacie potreby -hygienický program -obalový materiál -drobná kancelárska technika.

Vrecko, spol. s r.o. je výrobca a dodávateľ vriec aj obalových materiálov. Ponuka: - vrecia LDPE a HDPE - vrecia so zaťahovaním - fólia LDPE - fólia HDPE - hadice a Polohadice LDPE - hadice a Polohadice HDPE - vrecká do košov LDPE.

Veľkoobchod s obalovým materiálom: - tašky, vrecká, fólie, stretch - umývacie a čistiace prostriedky.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba foriem na plasty -výroba prototypových foriem zo zliatin hliníka -nástrojáreň -lisovanie plastu -výroba pre automobilový priemysel. Remeslo: -nástrojár.

Dodávka: - stroje pre obalový priemysel - prevíjačky stretch fólií - extrudery na výrobu bublinkových fólií - automaty na výrobu LDPE a PP sáčkov - kartonážne stroje - zošívačky kartónov - rezačky papierových dutiniek Výroba: - dvojvrstvová vlnitá lepenka (role aj archy) - stretch fólia ručná aj ...

Činnosť: - predaj obalových materiálov

Výroba, predaj: -obalové materiály vrátane PE sáčkov a vriec. - individuálne obaly Predaj, maloobchod: -lepidlá -tmely.

Výroba ochranných produktov. - ochranné prvky - kartonáž - penové fólie - PUR fixácia - PE fixácia

Predaj samolepiacich fólií a materiálov pre reklamu - auto fólia - magnetické fólie - reklamné nosiče - grafické papiere - fotopapiere.

Výroba: - papierové obrúsky - alobaly - menu boxy. Veľkoobchod: - nealkoholické nápoje.

Výroba: - obalový a baliaci materiál - vrecia, vrecká, fólie - lepiace pásky Predaj: - lepidlá, tmely - lazúry, laky - spojovací a kotviaci materiál

Pracovné odevy: - základný sortiment (montérky, vesty, kombinézy, zimné odevy) - biely program - široký sortiment pracovných rukavíc, pracovnej obuvi, respirátorov, okuliarov, ochranných štítov, prilieb - možnosť zákazkového šitia podľa požiadaviek zákazníka vrátane loga - pracovná obuv - pracovné rukavice - ochranné pracovné ...

Veľkoobchod, predaj: - baliaci materiál - fólia pre potravinársky priemysel - jednorazový riad - tašky - termopásky, termoetikety - motúzy, papierové výrobky.

výroba a predaj: -Bublinková fólia -PE pena -PE fólia -Kartónové obaly -Vákuové fólie -Pomocné obalové materiály -Plachty a fólie -Ovíjacia stretch fólia -3D obaly -Bariérová fólia, výrobky z nej -PE fólia Verpalin -PP fólia -Drevitá vlna

Predaj a výroba: - bezpečnostné tabuľky - technické normy ČSN - rôzne brožúry a odborné publikácie.

Dodávka, predaj, e-shop: -obalové a spotrebné materiály -sáčky a tašky

Výroba: - obaly, puzdrá, zakladače na CD a DVD

Predaj: - obalový materiál - vrecká, fólie, vrecia - párty program, slamky, riad - Alu riad, krabice na torty, pizzu - papierové uteráky, mydlá, toaletný papier

Výroba, veľkoobchod, predaj: - obalových materiálov.

Bioobaly Sú to obaly, ktoré sú vyrobené z bioplastu, ktorý je vyrobený z rýchlo obnoviteľných zdrojov a preto nie sú závislé na produkcii ropy. - náhrada za klasické jednorazové plastové obaly - šetrné k životnému prostrediu - výroba zo 100% prírodných materiálov - dajú sa kompostovať - bez ropných prímesov

Predávame plastové výrobky pre sklad, dielňu a domácnosť: - plastové skrine - regály - kufre na náradie - krabica - rôzne zásobníky na skladovanie. Dodávame tiež plasty pre domácnosť a drôtené regálové systémy.

Výroba: - prepravné debny - palety Veľkoobchod: - obalový materiál - krabica - fólia - baliace stroje