Pre balenie produktov a ochranu prvkov sa používajú plastové obaly a fólie. Klasické aj zipsové sáčky, bublinkové, hydroizolačné a prieťažné fólie, agrofólie, parotesná ochrana a mnoho kvalitných umelohmotných výrobkov v sortimente výrobcov i dodávateľov.

Výroba, predaj: - obalové vrecká, reklamné tašky (LDPE, MDPE, HDPE, PP).

Činnosť: - medzinárodný obchod s materiálmi (hliník, zinok, plastové granuláty, stretch fólie) - skladovanie.

Montáž, poradenstvo, predaj: - okenná fólia LLumar - fólie (bezpečnostné, solárne, termálne, špeciálne).

Výroba: - plastové uzávery pre nápoje, oleje, kozmetiku a domáce čistiace prostriedky - termoplastické vstrekovacie formy.

Veľkoobchod, predaj: - školské a kancelárske potreby - obaly, obalový materiál (alobal, celofán, vrecká) - čistiace, upratovacie prostriedky.

Predaj, veľkoobchod a maloobchod s výrobkami z plastu. Konzultačná a poradenská činnosť v oblasti spracovania plastu. Konštrukcia a výroba foriem na spracovanie plastu. Výroba: - výlisky - recykling plastov.

Veľkoobchod, maloobchod: - materiál na balenie a ochranu tovaru: - spotrebný baliaci materiál: - vrecká, vrecia, tašky, prírezy, pokladničné kotúčiky, etikety, etiketovacie kliešte, baliaci papier, vrecká, papier, párty riadu (jednorazové), tégliky, tácky, taniere, príbory, nože. - prieťažné fólie, PE hadice, stavebné fólie, bublinkové ...