Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Kuchynské štúdio: -nábytok -kuchyňa -grafický návrh na zákazku -výroba, -poradenstvo -závesné programy -zabudované spotrebiče.

Stolárstvo. Výroba kuchýň, kuchynské linky, vstavané skrine, nábytok, výroba detského a študentského nábytku na mieru a taktiež zákazkový nábytok pre kancelárie.

Výroba kabín pre: -žeriavy mostové, portálové, prístavné, autožeriavy a ťažké stroje -kapotáže stavebných strojov. Výroba: -ľahké oceľové konštrukcie. Zabezpečenie opravy, servis: -výrobné kabíny a kapotáže.

Zámočnícka výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-oceľových konštrukcií do váhy dielca do 100 kg -ploty, brány, dvere, okná, vráta s pohonom aj diaľkovo ovládaná -zaistíme zinkovanie žiarovej, galvanickej, pasiarske práce -interiéry z nerezu na zákazku- schodisko, zábradlia ramenné aj točité -leštenie, brúsenie kovových ...

Kompletný servis v oblasti povrchovej úpravy dreva. Laky, farby na drevo, brusivo, tmely, moridlá, lepidlo na drevo. Brúsne materiály známych značiek SIA a EKAMANT. Predaj talianskych lepidiel COLLANTI CONCORDE a tmelov IMPA.

Poradenstvo, predaj, lízing, oprava, servis: -páskovacia technika -mechanické strojčeky, pneumatické strojčeky, poloautomaty a automaty (páskovačky a páskovače) -oceľové pásky -antikorózne, lakované, pozinkované, vysokopevnostné -oceľové spony -nelakované, lakované, lakované s potlačou -umelohmotné pásky ...

Poradenstvo v oblasti strojárstva vrátane pevnostných výpočtov tlakových i netlakových zariadení, kolón, výmenníkov, reaktorov, zásobníkov.

Služby: -návrhárske, dizajnérske, dekoratérske -interiéry pre privátnu klientelu, hotelové zariadenia, reštaurácie, kancelárie. Predaj, návrh, zameranie, montáž, šitie, inštalácia: -dekoračné, poťahové látky, záclony-PRESTIGIOUS TEXTILES, SAHCO, HOULES, PIERRE CARDIN, EIJFFINGER, HECO, ROMO, FINE, DESIGNERS GUILD, CHRISTIAN FISCHBACHER, ...

Zmluvný servis stavebných strojov, stroje značky: Davis, Case, Poclain a zdvíhacích zariadení značiek: Hiab, Looglift, Multilift, Moffett a Jonsered. Predaj olejov a mazív značky Fuchs. Vykonávame zemné a výkopové práce. K dispozícii ryhovač.

Zákazková kovovýroba. Kované brány, ploty, zábradlia, mreže, schodisko....

-Úprava nerastov, dobývanie rašeliny a bahna -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Výroba strojov a zariadení -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Poskytovanie technických služieb -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie ...

Správa a projekcia sietí a pracovných staníc. Servis, predaj výpočtovej techniky.

Predaj, dodávka, veľkoobchod, distribúcia, dovoz, kadernícke potreby, vybavenie, pomôcky, internetový obchod.E-shop. Kompletné vybavenie kaderníckych salónov, kaderníctvo. Kompletné vybavenie pre kaderníkov a kaderníčky, vlasy, profesionálny účes. Kozmetické a drogistické výrobky. Prode j- profesionálne potreby firiem BLACK PROFESSIONAL LINE, ...

Predaj: -stavebný materiál -technické a mediciálnych plyny. Predaj stavebný materiál: -murovacie a izolačné materiály, strešné krytiny, výrobky z betónu, strešné okná VELUX, dvere, stavebné náradie, omietkové zmesi, stavebné drevo, strešné laty, cement, vápno, fasádne farby, farby na betón, farby a laky, záhradné substráty, antuka , predaj ...

Výroba nábytku na zákazku. -kuchyne, kuchynské linky -vstavané skrine -kancelársky nábytok.

Kovoobrábanie, kovovýroba, strojárska výroba, strojárstvo: -výroba oceľové komponenty -výroba pecných vozňov pre vozokomorové pece na vypaľovanie keramiky -oceľové konštrukcie kotlov, kotol, kotlov, ventilátorov a ich príslušenstva -výroba nerezových podpier, nerezové podpery a dávkovače sypkých zmesí -výroba rotačných dielov, rotačné diely ...

Výroba - okná, dvere. Výroba - oceľové schody a zábradlia s možnosťou drevených nášľapov a madiel. Výroba - oceľové konštrukcie.

Stolárstvo, stolárstvo. Zákazková výroba nábytku: -kancelársky nábytok -vybavenie hotelov, obchodov a iných prevádzok -štýlový nábytok -vybavenie laboratórií a lekární -kuchyne. Stavebno stolárska výroba: -vstupné dvere -atypické okná -obloženie stropov a stien -podlahy a doplnky -pôdne vstavby -sadrokartóny.

Oprava, repasia: -hydrodynamický menič -hydraulický rozvádzač, mechatronic -výmena oleja v automatickej prevodovke -predaj prevodových olejov a náhradných dielov E-shop, predaj mazív, olejov, autokozmetiky a prísad do motorov. Ponuka autodielov pre vozidlá Audi, BMW, Ford, Mercedes, Volkswagen, Škoda a ďalšie.

Naša firma sa zaoberá zákazkovou výrobou z nehrdzavejúcej ocele. Vyrábame: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlia, podstavce pod akvária, klietky na vtáctvo, celé schodisko, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinárske stoly, ďalej komponenty k pivovarom atď.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovácie - kazety a tonery do tlačiarní - IT poradenstvo.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001. Projekčné a konštrukčné práce, engineering, výroba, dodávka: -technologické diely pre energetiku, petrochémiu, strojárstvo a stavebníctvo: -vzduchové potrubia -spalinovody -regulačné klapky rôznych konštrukčných prevedení -diely pre mlecie a dopravníkové zariadenia ...

Maloobchod, predaj, servis: -elektronika aj výpočtová technika, satelitný technik.

Kovovýroba: -obrábanie, vŕtanie, rezanie, brúsenie -zváranie (zváračské práce) -oceľové konštrukcie -brány, schodiská, zábradlia.

Predaj a servis výpočtovej techniky.