Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Predaj: - plechové garáže - plechové garáže s omietkou - PVC okná a dvere - vchodové dvere - interiérové dvere - obklady - umelý kameň, štiepaná bridlica, betón - LED osvetlenie - zámková dlažba, strešná krytina - žalúzie, siete proti hmyzu Rekonštrukcia, zatepľovanie objektov - kúpeľne - bytové jadrá

Obaly na mieru od spoločnosti PROFISERVIS Vaníček s.r.o. Obalový materiál je spotrebný a rýchloobrátkový tovar a preto sa snažíme, aby kvalita bola čo najlepšia za čo najnižšiu cenu. Zakladáme si na osobnom prístupe k zákazníkovi. Snažíme sa o individuálny prístup a preto vždy navrhneme pre zákazníka to najefektívnejšie riešenie. V našom ...

Stavby na kľúč. Demolačné, zemné práce. Výroba: - oceľové konštrukcie.

Dodávka, servis: -výpočtová technika. Služby: -inštalácia, správa počítačových sietí. -školenie užívateľov PC. -odborné školenia IT technikov.

Predaj, výroba: - diamantová technika - rezacie a brúsne kotúče. E.shop: - diamantové jadrové vŕtacie korunky.

Výroba, vývoj: - poľnohospodárska technika - jednoúčelové stroje.

Montáž, oprava, servis, revízia: - plynové zariadenie - tlakové zariadenie. Dodávka a montáž potrubných rozvodov a technológií (materiál tr.11-17, Al, Cu) Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie - kompenzátory.

Spracovanie dreva a výroba drevených produktov a biomasy. Vyrábame: - Pelety-zhutnené biopalivo z dreva pre kotly a kachle - drevené obaly a klietky na transport - guľatinu na pásovej píle - štiepky, brikety a piliny.

Kovovýroba, výroba, montáž: - komponenty pre zádržné systémy (cestné zvodidlá) - stavebné oceľové konštrukcie - diely liniek na ťahanie drôtov - strojné (CNC) obrábanie Sústruženie a frézovanie Výroba a repasia prídavných zariadení na vysokozdvižné vozíky (VZV).

Výroba, predaj: - technické diely z EPS, EPP - obaly z EPS, EPP.

E-shop: - náhradné diely pre nákladné, úžitkové a osobné vozidlá, autobusy - centrálne mazanie pre stavebné stroje - filtre na osobné vozidlá. Pobočka: - Uhorské Hradiště, Priemyslová 712.

Predaj, e-shop - domáce elektrospotrebiče - biela elektronika, chladničky, práčky - sporáky - televízory, audio, video - fotoaparáty - klimatizácia - notebooky - počítače - konzola - monitory - tlačiarne

Predaj, maloobchod: - výpočtová technika - počítače, monitory, tlačiarne - spotrebný materiál - PC komponenty - mobilné telefóny - softvér - produkty CAD - spotrebná a digitálna elektronika.

Pobočka. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - brúsiace náradie - brusivo - diamantové kotúče a orovnávače - technické kefy - leštiace kotúče a pasty.

Výroba: -obalové materiály, obaly: -fólie-bublinkové, fixačné prieťažné, stretch, polyetylénové, zmrštiteľné, termoreflexné stavebné fólie -pásky-baliace, viazacie, technické -penový polyetylén -penové výplne Instapak -výplňové a fixačné systémy -teflónové materiály -proplast -kartonáž. Dodávka-baliace ...

Dryspex s.r.o. je dodávateľom stlačených potravinárskych plynov pre sýtené nápoje. Rozvoz tlakových fliaš - Moravskoslezský, Zlínský a Jihomoravský kraj. Predaj, montáž, servis výčapných zariadení. Zariadenie Post-Mix na miešanie nápojov na zapožičanie.

RICOH Czech Republic je oficiálnym distribútorom značky RICOH v Českej republike. Predaj, prenájom, lízing, oprava, servis, pozáručný servis, záručné zmluvy, servisné zmluvy, projekty: - skener, tlačiareň, fax, kopírka, digitálne duplikátory (priporty), CD zariadenia, software.

Internetový obchod - kancelárske kreslá a stoličky

Kadernícke potreby a produkty SALERM. Predaj, veľkoobchod, maloobchod: - kadernícke a kozmetické vybavenie pre profesionálov - kadernícky nábytok - šampóny, farby na vlasy, fény, laky na vlasy, tužidlá, vosky.

Výroba a predaj: - nemocničný nábytok vozíky na lieky, skrine, nočné stolíky. Predaj zdravotnej obuvi do nemocníc a iných zdrav.zariadení

Vedenie podvojného účtovníctva. Vedenie jednoduchého účtovníctva. Spracovanie: - daňová evidencia - mzdy pre malé organizácie. Kontrola účtovníctva za minulé obdobie. Dochádzka a zastupovanie na úradoch štátnej správy (FÚ, OSSZ, ZP, ÚP). Účtovné poradenstvo. Služby v oblasti školenia : Školenie viazačov a žeriavnikov ... Školenie ...

Predaj, výroba, montáž: -Variabilné oceľové pivničné kóje SKLEPEK Zabezpečenie pivničných priestorov. Výroba a montáž dverí JANSEN OCEĽ. Výroba, dodávky a montáže boxov na bicykle, oceľových školských šatní. Opravy schodísk a podesť panelových domov.

Výroba a predaj tesniacich a samolepiacich produktov: (Atomotive, stavebníctvo, elektrotechnika, vzduchotechnika) - samolepiace produkty - tesniace produkty - nehorľavé materiály - výrobky z EPDM, PE, PU a ďalšie - UTP utesňovacie profily - gumové tesnenie - hliníkové, textilné, butylové a pokované pásky - komprimované tesnenie - ...

Papiernictvo - Tlačiareň - Copyshop - Reklama - Počítače Horná 26, Frenštát pod Radhoštěm. Papiernictvo - kancelárske a školské potreby, - pečiatky - formuláre a tlačivá - omaľovánky, farby, fixky, pastelky - svadobné a iné oznámenia Počítače - predaj - e-shop - servis: - počítače, notebooky, monitory - tlačiarne, spotrebný ...

Projekcia, konštrukcia, výroba: - oceľové konštrukcie - podlahové rošty - mosty - stožiarne veže, stožiare - špirálové schodiská - nosníky - tvarové výpalky - oceľobetónové konštrukcie.