Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

výrobňu fliaš: -výroba-oceľové bezšvíkové tlakové fľaše Výroba: -mlecí gule -pluhová ostrie -tlakové nádrže -láhve pre technické plyny, plyny pre potravinárstvo, medicínsky účely, potápačské techniku, zemný plyn.

predaj: - hutný materiál - obalový materiál, folie kovovýroba: - obrábanie - sústruženie, vŕtanie, frézovanie, závitovanie - práškové lakovanie

Internetový obchod, e-shop: - tonery, atramenty, cartrige - náplne do tlačiarní.

činnosť: - predaj, servis výpočtovej techniky - správa firemných počítačových sietí - tvorba webových stránok.

činnosť - zámočnícke práce - výroba oceľových konštrukcií - výroba tlakových nádob - montáž a zváranie oceľového potrubia.

Vývoj, výroba, predaj, prevádzku, servis - technologické kontajnery - samoobslušné čerpacie stanice - oceľové konštrukcie.

Kancelária, prevádzkareň: - Rudná 633/53, 718 00 Ostrava-Kunčičky. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - potrubia. Strojové opracovanie.

Predaj, prenájom, oprava, servis, montáž: - projekčné, prezentačné, kancelárska a výpočtová technika - kopírky, tlačiarne, multifunkčné zariadenia, skartovače - datavideoprojektory, dia projektory - notebooky.

Internetový obchod TonerPartner.cz - kompatibilné náplne do tlačiarní pod značkou TonerPartner - originálne tonery a cartridge značiek HP, Samsung, Brother, Epson, Xerox a ďalšie - multifunkčné tlačiarne, klasické tlačiarne, skenery, 3D tlačiarne a príslušenstvo pre 3D tlačiarne - TonerPartner organizuje pravidelné súťaže pre svojich ...

Výroba: -okna, dvere-plast. Výroba: -parapety -žaluzie -SIETE proti hmyzu -rolety -garážová vráta -bezpečnostné mreže.

Zámočníctvo, kovovýroba - oceľové konštrukcie - vráta, posuvné brány, zábradlia, mreže.

služby - servis výpočtovej techniky - opravy PC a notebookov.

E-shop a kamenná predajňa telefónov a mobilných prístrojov. Opravy záručný aj pozáručný. Výdajňa objednávok a príjem reklamácií.

Maloobchod, predaj: - výpočtová a kancelárska technika - počítače, notebooky - monitory - príslušenstvo - hardware, software. Prevádzka internetové obchody s výpočtovou technikou.

Predaj, maloobchod: - tesnenie, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - náradie - gumené dosky - plsť - technické tkaniny a ďalšie. Spoločnosť nadväzuje na tradíciu spoločnosti ŘEMPO.

Oprava, servis: - stolové počítače, notebooky, netbooky - PC servis.

činnosť: - komplexné IT služby - správa počítačových sietí - inštalácia kamerových a bezpečnostných systémov - predaj a servis výpočtovej techniky

služby: - inžinierska kancelária pre oceľové konštrukcie.

Distribútor papiera pre polygrafiu, kancelárskych papierov a obalových materiálov

Spoločnosť Nábytek Strakoš z Českej republiky sa špecializuje na výrobu a predaj bytového, záhradného a jedálenského nábytku. Z ČR poskytujeme komplexné dodávky interiérov pre kancelárie, firmy, reštaurácie, hotely či domácnosť. Medzi naše hlavné produkty patria predovšetkým záťažové stoličky v modernom a klasickom štýle z kvalitného masívu ...

Spoločnosť MERKO CZ, a.s. patrí k najvýznamnejším výrobcom betonární a doplnkových zariadení k betonárňam v Českej republike. Vyrábame rôzne typy betonární a miesární slúžiace na celoročnú prípravu transportbetónu i betónových zmesí, ďalej recyklačné zariadenie vhodné na spracovanie zvyškového betónu pre autodomiešavače i čerpadlá ...