Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Predaj, e-shop: - luxusné darčekové krabičky na spodnú bielizeň - krabičky na víno - kartónové domčeky pre deti - darčekové truhličky.

Pomôžeme s výberom, správou a servisom výpočtovej techniky a sietí vo firme aj doma. Zabezpečíme budovy EZS a kamery. Riešime elektronickú evidenciu tržieb EET a účtovný SW. Opravujeme PC, notebooky, telefóny, tablety, ai. Vykonávame reflow. Kvalita, spoľahlivosť, diskrétnosť a obojstranná spokojnosť.

Výroba, predaj: - drevené debny - atypické palety - palety drevené prosté - drevené palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, veka. - pergoly - nábytok z paliet Sušenie a ošetrenie reziva Výkup a predaj: - palety EUR použité.

Zákazková výroba prepravných obalov (flight case) Zaoberáme sa zákazkovou výrobou prepravných obalov a kufrov (case, flightcase) podľa priania zákazníka. Sme schopní vyrobiť pevné puzdro pre akýkoľvek prístroj. Medzi časté priania našich zákazníkov patria: obaly na hudobné nástroje pevné púzdra (flight case) pre gitary a basgitary gitarový ...

Predaj: - papier, obálky, tlačivá - školské potreby - kancelárske potreby - tonery do kopírky - optické valce - viazacie stroje pre krúžkovú väzbu - rezačky, monitory - tabuľa. Renovácia: - tonery.

Návrhy, projekcia, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavenie. Výroba, repasia: - reštaurácie, hotely, kasína - kancelárie, peňažné ústavy, predajne - rodinné domy, byty, kuchyne - portály, okná, dvere, schodiská.

Predaj: - počítače - počítačové komponenty - softvér. Služby: - servis počítačov, tlačiarní, monitorov - správa počítačových sietí - internetové služby E-shop: -predaj elektrotechniky -výpočtovej techniky -spotrebného materiálu -bieleho tovaru -kancelársky potrieb -notebooky -mobily -pc zostavy -práčky -chladničky

Čerpacia stanica - pohonné hmoty - oleje - auto, moto príslušenstvo

Predaj náhradných dielov pre lomy, servis lomov: - zámočníctvo a stavba OK - obrábanie - priemyselné, bytové výstavby - tvarové vypaľovanie plechov - autodoprava.

Spoločnosť prerezať spol. s r.o. so sídlom v Prostějove sa zaoberá výrobou a predajom stavebného reziva - nájdete u nás všetko pre stavbu i opravu striech, podláh, plotov alebo pergol. Špecializujeme sa predovšetkým na strešné laty, drevené lišty a palubkové obloženie, ale aj skrutky do dreva, prírezy a OSB dosky. Podľa priania zákazníka ...

Kovovýroba, zámočníctvo, výroba z plastov, realizácia predajní na kľúč.

Veľký výber nábytku na českom internete - vyberte si kúsok presne podľa Vašich predstáv a následne ho objednajte u niektorého z našich partnerov. Predaj nábytku do obývačky, spálne, kuchyne, pracovne, chodby, ale aj na záhradu, alebo terasu.

Výstavba, dodávky a montáže, demontáž: - oceľové konštrukcie - opláštenie hál a budov (steny, strechy), rekonštrukcie a opravy existujúcich strešných a stenových opláštenia halových objektov - montované haly (skladové, výrobné). Stavebné a montážne práce. Sídlo firmy: - Brno, Křenová 370/14.

Predaj: - papier, školské a kancelárske potreby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastový riad (kelímky, misky, príbory) - papierové tácky.