Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Výroba - nábytok na mieru: - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - kancelárie - komerčný nábytok. Stolárstvo. Návrhy interiérov.

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Spoločnosť JP Final sa špecializuje na predaj motorových olejov pre nákladné a osobné vozidlá, poľnohospodársku techniku a priemysel a pneuservis. Medzi sortiment spoločnosti sa radí aj autobatérie, autokozmetika a voda do ostrekovačov.

Spoločnosť Stefanutto s.r.o. sa zameriava na výrobu sáčkov, boxov a bagov na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Firma Prvá počítačová pomoc sa stará o servis a opravy hardvéru aj softvéru počítačových zariadení. Služby, ktoré poskytuje, sa zameriavajú na servis, opravy, čistenie počítačov, výpočtovej techniky a notebookov, ďalej sa jedná o tvorbu webových stránok, inštaláciu sietí a mnoho ďalšieho.

Výroba, dodávka: - kancelárske nábytkové systémy - priečkové systémy - regálové systémy.

Predaj: - kancelársky nábytok - sektorový nábytok aj na zákazku - kancelárske stoličky a kreslá značiek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytok. 3D návrhy a doprava zadarmo. Interiéry na kľúč.

Stolárstvo: - výroba nábytku na zákazku - kuchyňa - obývacie izby - postele, spálne - záhradný nábytok - pergoly - detské izby - pracovne - vybavenie interiérov predajní, barov, reštaurácií - kancelársky nábytok.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku: - interiéry - kuchynské linky - sedliacky nábytok - schodisko, podlahy - kancelársky nábytok - dvere všetkého druhu - pergoly, podhľady. Rezbárstvo.

Obchodné zastúpenie kancelárskej techniky značky Konica Minolta Predaj: -farebné a čiernobiele MPF -produkčné stroje -farebné a čiernobiele tlačiarne -spotrebný materiál.

Vývoj, návrhy riešení, realizácia: -obchodný softvér DATEC s dodaním kompletného vybavenia pre automatizáciu predaja tovaru - externá správa informačných technológií. Predaj, servis: -kopírovacie stroje, duplikátory, tlačiarne a faxy. Outsourcing.

Vývoj, výroba, montáž: - flexibilná oceľové mostné konštrukcie - oceľové rúry - plastové rúry. predaj: - geosyntetiká

Predaj, leasing, prenájom, inštalácia, montáž, zaškolenie, záručný a pozáručný servis - kancelárska technika (kopírovacie stroje, tlačiarne, MFZ) - spotrebný materiál - kvalitný kopírovací papier - dataprojektory - skartovacie stroje a rezačky - AV technika - čističky vzduchu - elektronické kalkulátory - interaktívne a dotykové LCD ...

Výroba: - nábytok na zákazku - kuchynské linky - obývacie steny - vstavané skrine - detské izby - kancelárie.

Telekomunikačný materiál, Lokátory 3M, ball marker 3M Elektro materiál, pásky Scotch, konektory, atď. Systémy pre opravy automobilov Brusivo Ochranné pomôcky Priemysel, Lepidlá, atď

TOI TOI, sanitárne systémy, s.r.o. Prenájom a servis mobilných toaliet a sanitárnych systémov. Dodávame komplexné riešenia v oblasti sanitárnej techniky, mobilných toaliet Toitoem, WC, pisoáre, umyvárne a koše. prenajímame:  - mobilné toalety štandardné, s možnosťou umývanie rúk, alebo splachovaním  - mobilné toalety bezbariérové  - ...

Internetový obchod pre kaderníkov a kadernícke salóny s kaderníckymi potrebami a profesionálnou vlasovou kozmetikou. Veľkoobchod, maloobchod, internetový predaj: - profesionálna vlasová kozmetika - kadernícke potreby - vlasové doplnky, pomôcky na starostlivosť o vlasy. Služby - kompletný servis pre začínajúcich i profesionálnych ...

Zaoberáme sa počítačovými službami pre menšie firmy, ordinácie, kancelárie a súkromné osoby. Ponúkame komplexné služby vrátane dodávky počítačov, tlačiarní a ďalšie techniky na kľúč. Zaisťujeme servis počítačov a mobilnej techniky, správu sietí, dátové zálohy. Región pôsobnosti Šumperk, Olomouc a ich okolie.

Výkup, predaj, servis, recyklácia: -europalety (euro palety).

Výroba: - dávkovače liekov - dentálne dózy na zubné protézy a rovnátka

Marie Zatloukalová sa zaoberá predajom drogistického tovaru a kaderníckych potrieb. V našom sortimente nájdete drogériu, kozmetiku, parfumy, vlasovú kozmetiku a kadernícke potreby. Veľkoobchod, maloobchod: - kadernícky tovar - drogistický tovar - vlasová kozmetika. Nájdete nás na adrese Helsinská 562/8, Olomouc - Neředín.

Výroba - zákazkový nábytok - kuchyne Výroba - zákazkový nábytok - kancelársky nábytok Výroba - zákazkový nábytok - kúpeľňový nábytok predaj - zákazkový nábytok Výroba - zákazkový nábytok - obývacie izby - spálňa - postele - šatne - vstavané skrine - stoly Výroba - drevené vchodové ...

Spoločnosť MAPt s.r.o. sídliaca v okrese Olomouc sa už viac ako 20 rokov zaoberá výrobou strojných technológií pre výrobcov betonárskeho tovaru, výrobou oceľových konštrukcií a kovoobráběčskými prácami. Svojim zákazníkom ponúkame formovacie techniku pre výrobu betonárskeho tovaru, zákazkovú zámočnícku výrobu, montážne a zváračské práce a tiež ...