Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Výhradné zastúpenie diamantových nástrojov pre SR. Diamantové rezné kotúče. Diamantové brúsne kotúče. Diamantové segmenty, korunky + ich renovácia. Profesionálne náradie.

Veľkoobchod s obalovými materiálmi s pôsobnosťou po celej SR. Dodávame kartóny, vrecká, vrecia, odpadové vrecia, mikrotenové vrecká, lepiace pásky (aj potlačené), viazacie pásky, LDPE/HDPE fólie, penové a bublinkové fólie, stretch fólie (i potlačené), výplňové telieska, nalepovacie obálky, tácky misky a iné.

Dodávka, predaj - priemyselné tesnenie pre hydrauliku a pneumatiku - vodiace krúžky a pásky manžety - hriadeľové tesnenie, gufera - tepelnoizolačné dosky - gumové profily, upchávkové šnúry - špeciálne priemyselné oleje a mazivá.

Servis, oprava, údržba: - počítače, výpočtová technika.

Dodávka, predaj, internetový obchod, e-shop: - mazacia, olejová technika - olejové hospodárstvo - skladovanie, výdaj motorovej nafty - vybavenie dielní.

Výroba, montáž, dovoz, predaj: -kuchynské linky -obývacie steny -ratanový nábytok -detské izby -spálňa -kúpeľňové vybavenie -kancelárske vybavenie. Kompletné vybavenie kuchýň na mieru, rekonštrukcia kuchýň.

Projekčná a prezentačná technika. Najmodernejšia technika k Vám do firmy, na veľtrhy a výstavy, ale aj do domácnosti. Nadštandardné služby len u nás. Poradenstvo, konzultácie, inštalácia, školenia, servis, podpora a prenájom v jednom. Predaj, maloobchod aj veľkoobchod: -dátové projektory, spätné projektory, videoprojektory, ...

Spoločnosť IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o. je český výrobca izolačných a obalových materiálov z penového polystyrénu a polypropylénu. Vyrábame stavebné izolačné dosky na izoláciu stien, striech a podláh, technické diely, zaisťujeme aj výrobu na zákazku. V oblasti výroby obalových tvaroviek patríme k najväčším výrobcom v Českej republike. Sídlime v Plzni, ...

Revízia a prevádzka tlakových nádob na stlačený vzduch. Poradenská činnosť a organizácia školení v odbore stlačeného vzduchu, úprava a meranie kvality stlačeného vzduchu, piestové a skrutkové kompresory, bezolejové kompresory, filtrácia, rozvody stlačeného vzduchu, generátory dusíka.

Predaj: - dvere - zárubne - kovanie Výroba, montáž: - vstavané skrine - kuchynské linky - kancelársky nábytok

Služby v oblasti zdvíhacích zariadení: - údržbu a opravy stavebných výťahov, žeriavov a zdvíhadiel, pracovných plošín a regálových zakladačov - revízie a revízne skúšky zdvíhacích zariadení, žeriavov, plošín - inšpekcie a kontroly. Revízia plynu: - domové plynovody - plynové spotrebiče, plynové zariadenia - tlakové stanice - tlaková ...

Prenájom, outsourcing sieťových multifunkcií a tlačiarní - prenájom na dobu určitú aj neurčitú - čiernobiele aj farebné multifunkčné tlačiarne.

Predaj, servis: -kopírky -tonery -renovácia cartridge.

Vykonávame inšpekcie, revízie, revízne skúšky a odborné prehliadky všetkých druhov zdvíhacích zariadení. Ďalej vykonávame podrobné a preventívne prehliadky oceľových konštrukcií a žeriavových dráh. Školíme pracovníkov v žeriavovej doprave, tvoríme systémy bezpečnej práce, kontrolujeme a evidujeme viazacie prostriedky.

Dodanie, predaj: - obalové materiály - plastové komponenty - fólie, vrecká, plastové obaly - kartónové obaly - lepiace pásky - polyetylénovej peny.

Veľkoobchod: - kancelárske kreslá - konferenčné kreslá - konferenčná stolička - pracovná stolička.

Revízia tlakových nádob, potrubí a kotlov.

Výroba a montáž: - hliníkové okná a dvere vrátane automatických - deliace steny, zimné záhrady - zasklené balkóny, fasádne systémy - protipožiarne dvere Druhy profilov: -hliník Sanay Kapacita výroby je približne 150 kg Al profilov denne. Do výplní okien, dverí, fasád a pod. je možné použiť jednoduché sklo, dvojsklo, trojsklo špeciálne ...

Predaj, e-shop - počítače, notebooky - výpočtová technika - mobilné telefóny - televízia, DVD prehrávače - fotoaparáty, kamery - GPS navigácia - herná konzola.

E-shop - kancelársky nábytok - spálňa - knižnice - kuchyňa - sedací nábytok - detský nábytok - záhradný nábytok - bytové doplnky. Prenájom skákacích hradov.

Stolárske práce z lamina. Výroba a montáž: - kuchynské linky - nábytok do predsiene - nábytok do detskej izby - obývací nábytok - zákazkový nábytok - vstavané a šatníkové skrine. Predaj a montáž: - kuchynské spotrebiče - nábytkové kovanie - drôtené výsuvy do kuchyne alebo skrine. Rezanie a olepovanie ...

U NÁS STÁLE PLATÍ, PORADÍME POSLÚŽÍME Miešanie farieb PRIMALEX, DE**-BEER, TIKURILA aj plnenie namiešaných farieb na auto do spreja aj do opravných ceruziek. Maloobchod: -farby, laky a pomocné prípravky -všetky druhy farieb od fasádnych po perleťové farby na autá -všetky druhy maliarskych prípravkov a potrieb -farby v ...

Montáž - obklady a dlažby Výroba a montáž - monolitické schodiská Stavba - rodinné domy na kľúč - podkrovné vstavby

E-shop: - drogéria - kancelárske potreby - káva, čaj - plastové a alu riadu - ochranné pracovné pomôcky