Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Činnosť, práca: - zváranie, zváračské - zámočníctvo - potrubárske práce - montáž oceľových konštrukcií Zámočníctvo a zváranie v oblasti potrubných systémov a kotlov pre energetiku.

Služby BOZP a PO - činnosť v oblasti požiarnej ochrany, bezpečnosti práce a bezpečnosti technických zariadení - vedenie dokumentácie, kontroly objektov - revízie a skúšky tlakových a plynových zariadení - školenia a odborná prípravu osôb.

Spoločnosť m360 ponúka Pop Up Box koncept - kontajnery, promo stánky - prepravné kontajnery. Služby - návrhy exteriérov a interiérov kontajnerov na rôzne účely - marketing - prestavby a projekty kontajnera na kľúč - skladovanie.

Hodinový manžel, služby: - zostavenie a montáž nábytku - montáž osvetlenia - pokládka plávajúcich podláh a PVC - zváranie - maliarske práce - umývanie okien Kovovýroba: - zámočnícke práce - mreže - vráta - oceľové konštrukcie

Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika

Služby: - tvorba www stránok - správa siete - servis pc - inštalácia operačného systému - administerácia a inštalácia serverových a desktopových systémov.

Výroba požiarnych schodísk, kontajnerov, kovových konštrukcií a zábradlí. Zámočnícke práce.

Predaj, distribúcia, servis a zabezpečovacie zariadenie proti vlámaniu - pevné a digitálne telefónne linky - kamerové systémy a záznamové zariadenia - dverné komunikátory vrátane automatického otvárania - dochádzkové, prístupové a vyvolávacie systémy. Predaj a distribúcia - drogistický tovar - hygienické potreby - ...

Stavebná činnosť a vykonávanie všetkých typov izolácií, zamerané na revitalizáciu bytových respektíve panelových domov vrátane dodávok a montáže lodžií, so získaním štátnych dotácií.

Komplexné dodávky výpočtovej a kancelárske techniky: -tuzemský aj zahraničný softvér -dodávky šijeme presne na mieru podľa požiadaviek klienta -servis (v prípade záručnej opravy samozrejme zadarmo) -rozširovanie hardvéru a softvéru -poradenstvo -dodávky spotrebného materiálu.

V marci 2010 otvorila Forma Ideale svoju pobočku aj v Prahe, v Českej republike. Svojim zákazníkom ponúka prostredníctvom svojej značkovej predajne, ale najmä prostredníctvom siete partnerských predajní, kvalitné a jednoduché riešenie pre zariadenie bytu či rodinného domu za veľmi priaznivých cenových relácií.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránok, webdesign. -opravy, servis tlačiarní. -renovácia tonerov. -správa počítačových sietí.

Predaj, maloobchod: - kancelárske potreby - papier, obálky, bloky - výpočtová a kancelárska technika - občerstvenie a nápoje - drogéria a upratovanie - elektronika, foto a optika.

MILCOM servis a.s. ponúka: - predaj, servis a lízing výpočtovej techniky - ekonomický softvér SB KOMPLETER - dodávka lepidiel Jowat - laboratórna technika na kontrolu kvality mlieka, mliečnych výrobkov a ďalších potravinárskych komodít - hygienické potreby pre prvovýrobu mlieka a prevenciu mastitíd - vlhkomery pre obilniny, strukoviny, ...

Servis počítačov a mobilných telefónov značky Apple. Hardwarové aj softwarové opravy, záchrana poliatych zariadení Apple.

Stolárstvo - výroba skríň a kuchýň na mieru - výroba kúpeľňového nábytku, kancelárskeho nábytku, terás, dverí.

Dodávky a montáže oceľových konštrukcií, techmologických zariadení, opláštenia a zateplenia budov, oceľové zásovbníky. Dodávateľská a montážna činnosť pri realizácii stavieb technologických zariadení pre priemysel stavebných hmôt.

Výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - obývacie steny - kancelárie

Špecialista na lepenie s produktmi 3M - eshop, kamenná predajňa. Produkty - ochranné pomôcky, brusivo, samolepiace suché zipsy, lepiace a izolačné pásky, lepidlá, autokozmetika, ochranné fólie, suché zipsy, tmely a lepidlá, produkty 3M. Ponúkame aj zákazkovú výrobu výsekov z lepiacich pások a suchých zipsov.

Swissparts, s.r.o. distribúcia a predaj IT náhradných dielov do notebookov, tlačiarní, plotterov, serverov. Komponenty, diely, príslušenstvo, spotrebný materiál do zariadenia: - Hewlett Packard - Lexmark - Kingston - Brother - Epson - Acer.

Predaj, prenájom, servis: - kancelárska technika - tlačiarne, kopírky, multifunkčné zariadenia.

Distribúcia a predaj obalových materiálov - kartónových krabíc klopových a výsekových - krabice, kartónové preložky, obálky - baliace papiere - plastové vrecká, fólie a obaly. Prevádzkareň a výdajné miesto: Komplexmat s.r.o. Májová 1941 250 01 Brandýs nad Labem

Výstavba oceľových hál, konštrukcií, vrátane strešných a stenových plášťov - zámočnícke práce - montáže svetlíkov, markíz, prístreškov a pergol - opláštenie železobetónových budov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - tonery - cartridge, atramenty - pásky - tlačiarne - tonery, tlačiarne - renovované, repasované. Oprava, servis: - tlačiarne, faxy, multifunkcie. Renovácia: - tonery, cartridge, atramentové kazety. Náhradné plnenie: - cez partnerskú firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradné plnenie.

IT a komunikačné služby - IT outsourcing - správa serverov - záchrana dát - servis výpočtovej techniky.