Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

DODÁVATEĽ (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočtová technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operačné systémy (OS) Windows a Linux (vrátane inštalácie)

Distribúcia: - výpočtová technika ponúkajúca HW a SW. Predaj: - počítačové zostavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 prehrávače.

Výroba: - rádioaktívne prvky a zlúčeniny. Činnosti spoločnosti: - sterilizácia zdravotníckeho materiálu - sterilizácia obalových materiálov - dekontaminácia a sterilizácia farmaceutických a kozmetických surovín - dekontaminácia a dezinsekcia potravín a potravinárskych surovín - ošetrenie umeleckých predmetov a predmetov historickej ...

výpočtová a kancelárska technika, PC siete, programové vybavenie, reklamné predmety vrátane potlače.

Predaj výpočtovej techniky. Návrh, realizácia a prevádzkovanie internetových prezentácií. Zabezpečenie počítačových sietí, konzultácie a poradenstvo.

Predaj a záručný servis kopírok, faxov, tlačiarní, popisovačov, multifunkcií Brother, Kyocera, Olivetti. Zaisťujeme servis Canon, Gestetner, Minolta, HP, UTAX, Ricoh. Opravy skartovačov a kancelárskej techniky. Kopírujeme do A3 farebne, laminácia a väzba.

Vývoj - hardvér pre špeciálne zložky - hardvér pre riadenie technologických procesov Servis - hardvér Školenia - softvér - hardvér

Veľkoobchod, maloobchod: - kancelárske potreby..

MM-nabytok.sk ponúka všetko pre váš dom či byt. Ponúkame kuchynské linky, sedacie súpravy, sedacie vaky, spálne, postele.

Výroba nádrží pre farmaceutický priemysel - oceľové konštrukcie.

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.

Bazár - elektronika - telekomunikačná a výpočtová technika.

Internetový obchod AZvlasy.cz sa špecializuje na predaj profesionálnych elektrospotrebičov na kadernícke účely a na príslušenstvo k vlasovému sortimentu.

Servis kancelárskej a výpočtovej techniky.

Servis počítačov, sietí a výpočtovej techniky.

Výroba, predaj, e-shop - postele z masívu - spálňa - šatníkové skrine - kuchyňa na mieru - kancelársky nábytok. Stolárska výroba.

Predaj, prestavby, opravy - výpočtová technika - počítače, notebooky - softvér

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -papierový tovar -drogéria -vrecia a vrecká

Výroba a montáž oceľových konštrukcií a zábradlí.

Výroba a inštalácia odpadových kontajnerov, kanistrov, popolníkov a košov.

Opravy iPhone mobilov, tabletov a Mac počítačov.

Triediace a kontrolné práce, správa vozového parku a predaj spotrebných materiálov (brusív).

Dovoz a servis výpočtovej a kancelárskej techniky do firiem aj domácností.

Výroba štýlového exkluzívneho nábytku, bytových doplnkov a dodávky zákazkových interiérov. Privátne zákazky: - bytové interiéry a zákazkový nábytok - nábytok moderný - nábytok vyrezávaný, vykladaný a inkrustovaný - nábytok predlohový. Komerčné interiéry: - kompletné interiéry reštaurácií, hotelov, obchodov a pod. - kancelárie a ...