Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Ponúkame: - kancelársky nábytok - interiérový nábytok - nábytok pre hotely - nábytok pre bary - nábytok pre reštaurácie.

Výroba, montáž, kovovýroba: - oceľové konštrukcie - kovové brány, ploty.

Výroba a predaj baliacich strojov, výrobkov z plastických hmôt; predaj všetkých obalových materiálov; predaj a distribúcia rotačných lisov na spracovanie odpadu plastov, fólií, papiera a kartonáže, zastúpenie firmy WELGER GmbH.

Výroba - mreže do okien a dverí - brány pre záhrady rodinných domov a priemyselných objektov Zastrešenie bazénov - ploty - plotové dielce - zábradlie - oceľové konštrukcie Zastrešovanie zimnej záhrady Zámočnícke práce

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

Umelecké kováčstvo a zámočníctvo. Výroba - vráta, ploty, zábradlia, mreže - nábytok - bytové a interiérové doplnky - grily.

Predaj: - spotrebná elektronika - televízia - PC a príslušenstvo.

Strojárska výroba: - priemyselné filtre vreckové, rady FVU - hadicové filtre - tlmiče hluku - vzduchotechnické potrubie - kruhové a štvorhranné, vrátane tvaroviek, klapiek a príslušenstva - oceľové konštrukcie. Montáže zariadení. Vypaľovanie, výpaly na CNC rezacom portálovom stroji plazmou do 25mm. Zámočníctvo, zámočnícka ...

Zaoberáme sa servisom a správou počítačov, notebookov a výpočtovej techniky celkovo. Ďalej ponúkame služby: prenájom notebookov záloha a obnova dát odbornú pomoc a konzultácie inštalácia softvér návrh a realizácia počítačových sietí multimediálne riešenie zabezpečovacie systémy prvky pre inteligentné budovy

Servis a predaj: -kancelárska technika, stroje. Elektronické pokladne spĺňajúce EET Opravy šijacích strojov Správa a údržba počítačov a počítačových sietí, výstavba WIFI pokrytie.

Práca: - zemné - terénne úpravy - búracie, demolácie - zimná údržba komunikácií - recyklácia stavebných odpadov. Nákladná autodoprava: - doprava zeminy, stavebného materiálu - prenájom kontajnerov.

Kovovýroba, zámočníctvo: - oceľové konštrukcie - trezorové skrine - kovové schodiská - kovové vráta, ploty.

Ponúkame komplexné riešenie v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizáciu a správu sietí, ukladanie a zálohovanie dát, servis výpočtovej techniky a elektroniky, tvorbu webových stránok, audio-video projekty a poradenstvo, bezpečnostné riešenie, projektové riadenie, vzdialenú podporu aj výjazdy technikov.

Činnosť - obchod s výpočtovou technikou - servis počítačov a notebookov - správa sietí a serverov - školenia a podpora užívateľov - konzultácie a poradenstvo - komplexný outsourcing ICT.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

Výroba, predaj: - kontajnery - kontajnerové systémy - stojany na sklo - vyklápače nádob - lisy na odpad

Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: - pracovné aj bytové nábytkové vybavenie interiérov na kľúč.

Technicko - poradenský servis, dodávky, pokládka: Interiérové masívne bambusové podlahy Drevené plávajúce podlahy Interiérové bambusové podlahy vrstvené Interiérové flexibilné bambusové podlahy Vonkajšie bambusové podlahy Brúsne a rezné materiály

Výroba nábytku prevažne z masívu a dyhy. Vykonávame spracovanie: - masívu - dyhy - ohýbanie - tvarovanie - sklo - čalúnenie - nerez.

Výroba papierových sáčkov a obalov s potlačou, baliacich papierov, sáčkov Kebab, hamburgrov a hot-dog.

Výroba - dopravné a manipulačné kontajnery pre priemysel - ľahké dopravné a manipulačné prostriedky rudlami, kolieska, vozíky - predajné stojany (návrhy podľa zákazníka) - výroba drôtených boxov GITTERBOXOV

Dodávky, predaj výrobkov priemyselnej chémie. Firma sa špecializuje na predaj čistiacich, odmasťovacích prostriedkov pre oblasť upratovacích služieb, prostriedkov na údržbu podláh, ochrannej vrstvy na údržbu automobilov, priemyselných mazív. Predávame tiež chemické výrobky pre stavebníctvo, medzi ktoré patria výrobky na ochranu a opravy betónu, ...

Zámočníctvo, kovovýroba. Výroba - vráta, ploty, mreže, zábradlia - kovové schodisko - nájazdy, balkóny.