Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Zákazková výroba drevený nábytok vysoká kvalita: -výroba a dodávka nábytku rôzne prevedenia z väčšiny existujího materiálu na báze dreva -dodávané výrobky sú domáca výroba -montáž vykonávaná vlastnými zamestnancami -Používanie materiálu ako masívne drevo (akéhokoľvek druhu), veľkoplošné materiály (MDF, PDP, DTD, ...) povrchovo upravené ...

Výroba: -plastové polotovary -rotačné spekanie (sudy, barely) -extrúzia -hydroizolačná fólia -plastové dosky -vytláčanie ľahčených dosiek a pásov -vákuové tvarovanie -rotačné spekanie -vyfukovanie -štípanie -kosenie a mletie PE.

Distribúcia jedlých olejov. Výroba technických mazív, separačných kvapalín a čistiacich prostriedkov Zber, likvidácia, recyklácia: -použité potravinárske oleje a tuky (so zaistením zvozu a nádob).