Vybavenie pre firmy zahŕňa nielen kovový aj drevený nábytok typu pracovné stoly, kancelárske kreslá a skrinky, ale aj elektroniku a kancelársku techniku, medzi ktorou nesmú chýbať počítače, tlačiarne, telefóny, faxy alebo napríklad dochádzkové systémy.

Oprava, servis: -kancelárske stroje: -písacie stroje:

Veľkoobchod, predaj: -kadernícke potreby -kozmetické potreby -nastreľovacie náušnice -všetko pre nechty, depiláciu, epiláciu a pedikúru. Interiérový nábytok na zákazku: -kompletné vybavenie kozmetických a kaderníckych salónov.

Služby: -výstavba základňových staníc GSM, 3G, CDMA -inštalácia a spustenie technológie GSM, 3G, CDMA -inštalácia mikrovlnných spojov -výstavba optických trás a spojov -projekčná a inžinierska činnosť -elektromontážne práce Výroba: -oceľové konštrukcie -telekomunikačné stožiare.

Zákazkový vývoj a výroba HW a SW v oblastiach automatizácie, merania, riadenia, regulácie a spracovania dát. Vývoj a výroba elektronických systémov pre inteligentné domy a ovládanie hlasom.

Výroba kontajnerov: -obytné -kancelárske -sanitárne -technologické kontajnery a ich zostáv. Služby: -spracovanie technologického riešenia podľa Vašich predstáv a cenových ponúk -termíny dodania, s ktorými budete spokojní -dodanie až na miesto určenia -pozáručný servis -tepelné a statické výpočty -prestavby dodaných kontajnerov podľa ...

Dodávka, montáž, inštalácia: - divadelné a javiskové technológie. Výroba a montáž: - oceľové konštrukcie: - veže, tribúny, multifunkčné stropné konštrukcia. Služby: - elektroinštalácia - vzduchotechnika - stavebná činnosť.

Maloobchod,predaj: -nábytok: -kancelársky, obývací, zákazkový -stolička -zrkadlá -čalúnené sedačky -váľandy -záclonové tyče -bytové doplnky.

Poskytujeme komplexné služby v oblasti informačných technológií. Zaoberáme sa tvorbou statických aj dynamických webových prezentácií vrátane grafických prác. Zaisťujeme optimalizáciu stránok pre vyhľadávače aj ich správu. Predávame výpočtovú techniku.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie ...

Návrhy, zákazková výroba, montáže, predaj: -interiérový nábytok: -kuchyne, spálne, skrine, detské izby, obývacie steny -interiérové dvere a zárubne -kancelársky nábytok -záhradný nábytok.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -dištančné telesá -prvky pre prefabrikáty a monolity -nerezové zábradlie -solárne kolektory -čističky odpadových vôd -dodávka do 48 hodín po objednaní

Stolárstvo. Práca: -truhlárske, stolárske. Zákazková výroba: -nábytok: -do domácnosti, kancelárie, ordinácie. Realizácia: -stavby na kľúč podľa fylozofie Feng Shui od výberu pozemku až po vybavenie interiéru.