Čaká vás renovácia domu či záhrady? Siahnite po kvalitných farbách a náterových hmotách. V ponuke máme fasádne aj interiérové farby, nátery na kov, plast či drevo, metalické laky, glazúry, ochranné nátery, penetrácie, maliarske stierky na opravu omietky.

Vývoj, výroba, distribúcia, predaj, poskytovanie poradenstva: -oblasť produktov, materiálov a technologických riešení v stavebníctve.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - náterové hmoty - pomôcky pre remeselníkov.

Výroba a predaj: -tekuté a práškové farby do betónu -práškové farby do betónu -prísady do betónu -prostriedky na vymývanie betónu -uzatváracie nátery a impregnácia -prísady do poterov a mazanín -dávkovacia a striekacia technika - urýchľovače, spomaľovače - prevzdušňovadlá (vymývací papier, laky, pasty) Zaisťujeme dávkovacie a ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - zatepľovacie systémy, omietky, hydroizolácia - fasádne farby, ekofarby (na drevo, asfalt, betóny, oceľ) - lazúrovacie laky na drevo - doplnkové náradie na spracovanie predávaných produktov - kolorovanie fasádnych a vnútorných farieb - farby na strešné krytiny - renovácia eternitu.

Predaj a montáž parkiet a korkových podláh, laky, tmely, lepidlá, farby, stierky, .. Požičovňa: brúsky Vrátane cenovej kalkulácie a poradenstva

Zaisťujeme služby: - predaj stavebného materiálu. - kalkulácia - poradenská činnosť - certifikované školenia

Maloobchod: - tónovanie farieb a omietok, - epoxidové náterové hmoty, - interiérové farby, - tapety, - fasádne farby, - dekoračné farby, - termoizolačné farby, - ozdobné lišty vnútorné a fasádne profily, - autolaky, - prechodové lišty, - lepidlá, tmely, stierky, - ochrana dreva, - maliarske náradie, - protipožiarne nátery.

Priame zastúpenie, predaj a e-shop výrobkov Mipa - priemyselné laky - tmely - krycia fólia - brúsne materiály - plniče, laky - základové materiály - striekacia pištoľ - lakovacie pomôcky.

Centrum farieb, lepidiel stavebnej chémie, čistiacich prípravkov a omietok.

Distribúcia, veľkoobchod: -rozpúšťadlových a disperzných lepidiel, tmely -ochranných náterov -náterových hmôt na komunikácie -stavebná chémia -múdra farba -realizácia vodorovného dopravného značenia.

Distribúcia - farby fasádne, interiérové, izolačné, podlahové - tmely - laky - lazúry

Veľkoobchod s čalúnnym materiálom - lepidlá - netkané textílie - matracové damašky - vlnovcové perá - polyuretánové systémy - striekacia technika. Výroba čalúnskych polotovarov - šitie čalúnskych poťahov - rezanie kartónových prírezov.

Stavebné systémy. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -murovacie materiály -strešné krytiny -tepelnej izolácie -hydroizolácia -sadrokartón -stavebná chémia.

Oficiálny dovozca a distribútor farieb a prísad ALSA Corp. Autolakýrnické práce, autolakovňa.

Predaj doplnkov na výrobu nábytku - rezby - sústružené výrobky - keramické úchyty - zámky a kovania - moridlá, laky, vosky, oleje - tmely

Činnosť: - služby v oblasti personalistiky so špecializáciou na zamestnanie na lodiach - zabezpečenie posádky na všetky možné pozície v odbore - zásobovanie pracovným materiálom

Zastúpenie firmy Dofa a Primalex Veľkoobchod: - ekologické maliarske a fasádne farby, omietky - zatepľovacie systémy fasád - farby na drevo, kov, okná, strechy, podlahy, lazúry - bezfarebné laky, špeciálne farby, tmely, lepidlá - náradie a pomôcky pre natieračov a stavebníkov, maliarske valčeky. Poradenská činnosť.

Distribúcia: -náterové hmoty zn. Akzo Nobel

A. Výroba, predaj: I. Náterové hmoty: syntetické a vodou riediteľné náterové hmoty, farby, riedidlá: - plechové strechy, odkvapy, oceľové konštrukcie, ploty, zárubne, stožiare (SUPERKOV, SUPERKOV SATIN, SUPERFEST, FEST PRIMER) - betón (IZOBAN, EKOBAN, EKOBAN FORTE, EKOBAN FORTE PLUS, EKOBAN LAK, EPOXYBAN) - betónové podlahy, bazény ...

Kompletný servis v oblasti povrchovej úpravy dreva. Laky, farby na drevo, brusivo, tmely, moridlá, lepidlo na drevo. Brúsne materiály známych značiek SIA a EKAMANT. Predaj talianskych lepidiel COLLANTI CONCORDE a tmelov IMPA.

Dodávky prírodných náterov na drevo, špeciálne nátery na terasy a prostriedky na odbornú údržbu. Predaj záhradných domčekov. Zaisťujeme realizáciu a montáž systémov oplotenia na kľúč. Predaj: - štvorhranné pletivo - zvárané pletivo - plastované plotové stĺpiky a vzpery - pozinkované plotové stĺpiky a vzpery - plotový stĺpik s ...