Priemyselné chemikálie, ako sú organické a anorganické kyseliny, amíny, etylén, propylén, polypropylén, polyetylén, fungicídne a insekticídne prípravky, čpavok, benzén, močovina a ďalšie chemikálie sú hojne využívané nielen v chemickom priemysle.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: -lepidlá: -epoxidová, živicová -kyanoakrylátová -kontaktné -tavná -konštrukčné a montážne -anaeróbne -modelárska -na drevo -tmely: - epoxidové tmely -odborné poradenstvo

Predaj ručného aj elektrického náradia, zváracej techniky a ostatného sortimentu strojárskeho charakteru. Ponuka priemyselnej chémie, zváracích zdrojov, vzduchotechniky, ochranných pomôcok, meradiel, brusiva či autogénnej techniky.

Chemická výroba. Výroba, distribúcia: - špeciálne chemikálie (čisté, ultra čisté) pre vákuové, optoelektronické systémy a mikroelektroniku - kyselina dusičná, sírová, fluorovodíková, peroxid vodíka, čpavok vodný, UV a HPLC chemikálie. Vykonávanie: - overovacie skúšky, analýzy. Inštrumentálna analytická činnosť. Povrchové technológie a ...

Profesionálna servisná a čistiaca chémia. Gecochem technology s.r.o. poskytuje zákazníkom kvalitné technické poradenstvo v oblasti servisnej a čistiacej chémie.

Zaoberáme sa tuzemským a zahraničným obchodom so surovým glycerínom, rafinovaným glycerínom, metanolom, G-fázou, BIOmixom, vedľajšími produktmi z výroby bionafty.

Výroba nebezpečných chemických látok a nebezpečných chemických zmesí a predaj chemických látok a chemických zmesí klasifikovaných ako vysoko toxické a toxické -Výroba hnojív -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s ...

Výroba, veľkoobchod, predaj: -pigmentové koncentráty pre obuvnícky, papierenský a plastikársky priemysel -kazeínové krycie farby (farbenie kože, garbiarsky priemysel). Sídlo firmy: -Jiráskova 569, 76001 Zlín.

Výrobné stredisko. Výroba: - aditíva do PHM - chladiace kvapaliny - ostrekovače skiel - autokozmetika - technické kvapaliny - brzdové kvapaliny.

Nakladanie s odpadmi. Obchodná činnosť. Prenájom nehnuteľností. Služby pre rastlinnú a živočíšnu výrobu.

Obchodná činnosť. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - chemické výrobky: - priemyselná chémia, chemické prostriedky pre priemysel.

Veľkoobchod,predaj pre Južnú a Severnú Moravu: -farby,laky -základové náterové hmoty,syntetické nátery,vodouriediteľné nátery,maliarske nátery -riedidlá a rozpúšťadlá -lepidlá a tmely -auteochémia -chemické prípravky.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - tesniacich profilov a profilov EURO - inhibítorov a zmäkčovadiel vody. Zákazková výroba z termoplastického elastoméru.

Predaj, maloobchod: -impregnačné látky na dlhodobú ochranu dreva (proti drevokaznému hmyzu, hubám, plesniam, ohňu) -spôsob aplikácie (striekanie, natieranie, máčanie, tlaková impregnácia) -ochrana existujúcich konštrukcií -novo budované konštrukcie (väzby, drevostavby) -oficiálne zastúpenie spoločnosti KATRES, spol. s r.o.

Výroba a predaj: - čistiace, dezinfekčné, mazacie, prostriedky: -pre domácnosť -pre priemysel - rozpúšťadlá - odmasťovače - bioaktívne produkty -ochranné prostriedky proti korózii.

Kompletná dodávka, montáže, veľkoobchod, maloobchod, predaj, servis: -umývacie a čistiace technológie pre všetkých typy vozidiel - umývacie linky: -osobné a dodávkové vozidlá -nákladné vozidlá a autobusy -špeciálne vozidlá - trolejbus, električka -ručné vysokotlakové umývacie boxy -vysávače a tepovače -biologické čistiarne ...

Obchodné zastúpenie firmy Statestrong Limited UK pre SR. Výroba, veľkoobchod: -aerosólové, neaerosólové výrobky pre kozmetický, drogistický priemysel a domácnosti, -chemické látky, prípravky.