Prevádzka strojov a zariadení, rovnako ako vykurovanie objektov a domácností je možné vďaka palivám. Fosílne palivá, ako je uhlie, koks či ropa, plynné palivá typu LPG a CNG, vodík alebo biopalivá je možné zakúpiť u tuzemských i zahraničných dodávateľov.

Ponuka pohonných hmôt, olejov a mazív pre osobné aj nákladné automobily. Predaj priemyselných a leteckých palív a mazív.

Ponuka pohonných hmôt, olejov a mazív pre osobné aj nákladné automobily. Predaj priemyselných a leteckých palív a mazív.

Výroba CD a DVD, čerpacej stanice.

Píla: - spracovanie ihličnaté a listnaté guľatiny, pilárska výroba sa zameraním na väzby a rezivo na zákazku. Sortiment: - hranoly - do profilu 70x70cm, dĺžky 12m, prípadne 15m - fošne, dosky, strešné laty - štandardných a atypických rozmerov - porez v mzde - do priemeru 100cm - stolárske rezivo - prírezy - palivové drevo

Benzínová čerpacia stanica AGIP. Predaj: -pohonné hmoty -oleje. Autoservis,pneuservis,umývanie: -osobné a dodávkové automobily.

Predaj hnojív a agrochemikálií. Predaj uhlia a piesku. Ťažba a predaj bieleho dolomitického vápenca. Tuzemská aj medzinárodná nákladná autodoprava.

Výroba, predaj: - ekologické kurivo. Likvidácia rastlinného odpadu.

Predaj - stolárske rezivo Výroba - rezivo - stavebné - hobľovanie - impregnácia - sušenie - plotovky Porez vlastnej guľatiny Predaj - palivové drevo

Čerpacia stanica pohonných hmôt.

Čerpacia stanica pohonných hmôt.

Čerpacia stanica, benzínová stanica. Predaj: - pohonné hmoty, palivá - diaľničné známky. Ponuka občerstvenia vo vlastnej reštaurácii.

Prevádzka čerpacej stanice, benzínovej stanice. Predaj: - pohonné hmoty, palivá - autopríslušenstvo - autodoplnky.

Čerpacia, benzínová stanica K-OIL. Maloobchodný predaj: - pohonné hmoty - autokozmetika - motorové oleje -autopríslušenstvo - doplnková denná tlač, časopisy a tabakové výrobky. Autoumývačka, umývačka pre osobné aj nákladné automobily.

Čerpacia, benzínová stanica. Predaj: - pohonné hmoty.