Prevádzka strojov a zariadení, rovnako ako vykurovanie objektov a domácností je možné vďaka palivám. Fosílne palivá, ako je uhlie, koks či ropa, plynné palivá typu LPG a CNG, vodík alebo biopalivá je možné zakúpiť u tuzemských i zahraničných dodávateľov.

Výroba, predaj - stolárske rezivo - palubovky - palivové drevo - záhradný nábytok.

Sieť čerpacích staníc Slovnaft. Prevádzka čerpacej stanice. Prevádzka umývacieho centra, umývačka, umývacia linka.

Služby: -chov a predaj ošípaných, hovädzieho dobytka -prenájom nebytových priestorov -predaj palivového dreva -ustajnenie koní -predaj sena.

Výroba, predaj: brikety: -z energetic-kých rastlín a biomasy balenie 10kg, na palete 1tuna, big bag-500 kg -zmesi slamy a štiavu -čistého drevného odpadu. Rastliny produkty: -obilniny pšenice (potravinárska a kŕmna), jačmeň kŕmny -olejniny repka, -luskoviny hrách potravinársky -Energetická byliny, bylina šťaveľ UTEUŠA. Živočíšna ...

Výroba, služby, predaj: - likvidácia dreveného odpadu - výroba biomasy - výkup biomasy - štiepkovanie - drvenie - predaj kôry - ťažba dreva - mulčovanie.

Hlavné činnosti: -mäsiarstvo - údenárstvo -predaj olejov a PHM -stavebná činnosť -predaj strojov -servis a pneuservis -pekáreň -hotely a predajne.

TTS energo s.r.o. .: divízia boilers -kotle na spaľovanie biomasy (drevo, slama) -spalinový kondenzátor -kogenerace z biomasy-ORC Projekcia, dodávky, montáž: -kotelny na spaľovanie biomasy (drevná štiepka, slama vo veľkoobjemových balíkoch). Divízia energo zabezpečuje: -Prevádzka 3 hlavných energetických zdrojov v Třebíči (Tepláreň ...

Stredisko výroby: -predaj nafta náhradné diely (nákladné autá, traktory) oleja mazadlá -výkup, predaj poľnohospodárske komodity obilia -výroba poľnohospodárska rastlinná živočíšna -autodoprava Liaz avia -opravárenství, servis poľnohospodárska technika nákladné automobily (vozidlá). Stredisko ...

Predaj, rozvoz: - uhlie - brikety - piesok, štrk - mulčovacia kôra - okruhliaky. Práca: - zemné.

služby: - palivové drevo - predaj - rezivo - stavebné, stolárske

Josef Bartoň vykonáva tesárske práce a zameriava sa na predaj klasického a palivového reziva.

Výroba, predaj: -nábytok -jedálene, kuchyne -záhradný nábytok -predaj drevených brikiet -montáž suchých stavieb -reklamné predmety. Rezbárstvo.

Výroba a montáž technológií pre ustajnenie dobytka: - montáž dojacích a chladiacich zariadení - výroba a montáž stajňové technológie - vodoinštalácie - zámočnícke práce - rezanie a štiepanie dreva.

Použitých pneu na poľnohospodárske, stavebné, či špeciálne stroje a ich predajom sa zaoberá spoločnosť Ing. Josef Kamaryt so sídlom v Telči. Som súkromný poľnohospodár s pôsobnosťou nielen na Vysočine a okrem iného sa zaoberáme tiež rastlinnou výrobou, Agroslužby a autodopravou. Naša spoločnosť sa ďalej zameriava na výrobu peliet z rastlín a ...

Nákup, pozberová úprava, skladovanie, predaj: -zemědělské komodity. Výroba, predaj: -krmné zmesi -doplnkové krmivá -krmné suroviny. Nákup, skladovanie, predaj: -agrochemikálie. Laboratórne rozbory: -rastlinné produkty -krmív -krmné suroviny. Poradenská a servisná služba: -živočišná a rastlinná výroba.

Veľkoobchod, maloobchod, distribúcia: -pohoný hmoty, -oleje, -maziva.