Pevné palivá do kotlov zahŕňajú fosílne a obnoviteľné palivá. Medzi najpoužívanejšie fosílne palivá patrí čierne a hnedé uhlie, medzi obnoviteľné drevo patria drevené pelety alebo brikety. Tuhé palivá predstavujú tú najlacnejšiu možnosť vykurovania.

Predaj mäkkého a tvrdého palivového dreva.

Nátery Maliarske práce - dekoratívne maľby Montáž - sadrokartónových systémov Predaj palivového dreva

Píla: -výroba stavebného reziva -rezanie krovov na zákazku -predaj palivového dreva -výroba stolárskeho reziva Tesárske práce.

Predaj: - tuhé palivá - uhlie - drevené a hnedouhoľné brikety - koks - palivové drevo - piesok, štrk

Veľkoobchod, maloobchod: -štiepané palivové drevo

Suché a kryté sklady. Nekupujte vodu, kupujte kvalitné tuhé palivá. VO a MO predaj: - hnedé uhlie (voľne ložené aj balené) - uhoľné brikety REKORD - čierne uhlie (voľne ložené aj balené) - palivové drevo - drevené brikety - drevené pelety.

Výroba, predaj: -drevné pelety

Doprava nákladné vnútroštátne. - skladanie dopravníkom Dodávka - uhlie - koksu - rašelinových a hnedouhoľných brikiet - pilinové brikety

Štiepané drevo: -dodávame narezané na bežné rozmery 25, 33, 40 a 50 cm. -rovnané na paletách a stiahnuté páskou -na palete balené sypané -sypané

Predaj - štiepané drevo - uhlie, brikety, koks Výroba, predaj - hĺbkotlačové lisy satinierky (grafické lisy)

Pilarska výroba, predaj - stavebné rezivo - stolárske rezivo - porez guľatiny - palivové drevo

Predaj stolárskeho materiálu, stavebné rezivo, peletky, drevené brikety, železničné podvaly. Dubové rezivo

Predaj: - pevné palivá - drevené brikety - uhoľné brikety - slnečnicové brikety - vrecované uhlie, koks - uhlie - hnedý a čierny ekohrášok - pelety - palivo do automatických kotlov - drevené pelety a drevo.

Výroba, predaj: - palivové drevo, drevo Služby: - kontajnerová doprava

Naša firma sa zameriava na predaj nového a použitého rúrkového lešenia. Rúrkové lešenie sa skladá z komponentov: lešeňové rúrky, upínacie a nastavovacie spojky a drevené podlahy. Naše lešenie sa vyznačuje veľkou variabilitou a nízkou cenou. Lešenie máme vždy na sklade a zariadime jeho dopravu až k Vám. Okrem toho sa naša firma zaoberá predajom ...

Výroba, predaj: - drevené brikety (ekologické palivo) - drevené pelety - agropelety, triesky - stavebné a stolárske rezivo - drevené strešné šindle. Drevovýroba. Predaj: - tuhé palivá. Cestná kamiónová doprava nákladná.

Predaj: - palivá - uhlie. - predaj pieskov a štrkov. Nákladná doprava.

Výkup - kovový šrot Predaj - uhlie, brikety

Veľkoobchod, predaj: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v triede A1 smrekové s popolom do 0, 5%, balenie 15kg alebo big-bag - palivové drevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpaľovače. Doprava zadarmo pre Zlínský kraj.

Zberné suroviny: - výkup papiera, železa, plastov, PET fliaš, fólií a farebných kovov - výkup a recyklácia odpadov na ďalšie spracovanie. Likvidácia dreva: - štiepkovanie = drvenie dreva - predaj štiepok - štiepané drevo - predaj, rozvoz dreva.

Predaj, výkup: - europalety - drevené palety - palety, krovy, laty, dosky, ploty a pergoly - obalový materiál - fólia