Plastové polotovary nájdu uplatnenie pri výrobe rôznych špecifických výrobkov, ako sú PET fľaše, tvarové profily, nádoby alebo produkty vyfukovania plastov. Plastové polotovary je možné zakúpiť v podobe dosiek, tyčí, rúrok alebo drôtov na zváranie.

Výroba a montáž: -plastové výlisky -hliníkové výrobky-sušiaky, schodíky, rebríky, lešenie, vešiaky na bielizeň. Zasielateľstvo. Nákup a predaj. Skladovanie. Značková predajňa výrobkov firmy ALVE.

Výroba, predaj, maloobchod: - diely pre modelárov - športové poháre a trofeje.

Predaj, e-shop plastových foriem a doplnkov - plastové formy na výrobu okrasných stĺpikov, zámkovej dlažby, obkladov, obrubníkov.

Výroba: - polyuretánové plastické materiály - tvarovky, tvarové súčasti pre stroje

Výroba a predaj plastového substrátu pre mnohostranné využitie vo výrobe umelých hmôt.

Výroba a dodávky technických výliskov z umelých hmôt.

Ponuka poradenstva, technického servisu a distribúcie plastov a termoplastov.

Vstrekovanie plastov, 3D tlač a výroba plastových súčiastok, dielov aj komponentov.

Zaisťujeme poradenskú činnosť v odbore polymérnych materiálov, školenia v oblasti vstrekovania plastov, konštrukciu vstrekovacích foriem a servisnú činnosť.

Spoločnosť EUROFORM a.s. Chropyně spolupracuje s firmami HASCO, Pfingstner s.r.o. Naše hlavné činnosti - dodávka normálií pre formy HASCO, nástrojových ocelí, zliatin medi, konštrukcia vstrekovacích foriem. Sprostredkujeme výrobu foriem a výliskov z plastov pre tuzemských a zahraničných zákazníkov. Skladovanie, dodávka: - normália pre ...

Predaj a internetový katalóg prostriedkov na riešenie havarijných situácií. Ponúkame: - tesniace prostriedky - priemyselné rohože a utierky - olejové a odpadové hospodárstvo - sorbenty sypké aj textilné - značenie, zrkadlá, značky - ochranné pomôcky - odmasťovacie stoly a bezpečnostné nože.

Výroba: -pre automobilový priemysel, stavebníctvo, zdravotníctvo a ďalšie -hadičky, rúrky, pásky, fólie, -rôzne profily. Výroba: -polotovary pre stolárov -zdravotné pomôcky. Vytláčanie plastov, plastové profily. Spracovanie termoplastov - mäkčené aj húževnaté PVC, HDPE, LDPE, PP, ABS, PUR a ďalšie. Vlastná príprava zmesí PVC ...

Firma REPLAST PRODUKT, spol. s r.o.. s tradíciou od roku 1993 sa zaoberá spracovaním recyklovaného káblového PVC. Naše výrobky sú vyrobené zo 100% recyklovaného káblového PVC. Najväčšie portofilo tvoria podlahové dosky na vnútorné aj vonkajšie účely. Ďalej vyrábame komponenty pre dopravné značenie. Aktívne obchodujeme s Európou, vrátane ...

Dodávka, predaj: -konštrukčné plasty na vstrekovanie -konštrukčných termoplastov a iniciátorov aniónovej polymerizácie laktamov Zástupca firiem PLASTCOM, s.r.o.Bratislava a KATCHEM, s.r.o. Praha.

Výroba, distribúcia: - diskontné plastové karty - bankové plastové karty - platobné plastové karty - klubové a ďalšie plastové karty - vizitky. Služby: - vlisovanie osobných údajov - číslovanie - zhotovením čiarových kódov - nanesením scratch-panelu - pruh pre podpis - kódovanie magnetickej pásky.

Výroba: - zdravotnícke potreby (plastové skúmavky, Petriho misky) - lisovanie plastov.

Činnosť: - návrhy a vývoj plastových dielov na exteriér vozidla (osobné, nákladné). Prevádzkareň: Husova 325 Mladá Boleslav, 293 01

Výroba, predaj: - vnútorné a vonkajšie parapetné dosky - dverné výplne. Predaj: - okenné sušiaky na bielizeň.

Predaj - polyetylénové fólie so samolepiacim spojom - dosky z extrudovaného polystyrénu Predaj - systém kročajových izolácií a dilatačných pásov - izolačné stavebné dosky s povrchovou úpravou

Činnosť: - lisovňa plastov - výroba plastovej výlisky, výlisky z plastov

Výroba: - plastové prepravné palety, ktoré majú v súčasnej dobe najlepšie odbytiská v krajinách Beneluxu: - klasické europalety - ľahké skladebné palety - plastové palety - plastové prepravné palety.

Oficiálny díler: -poľnohospodárska technika-SRN. Výroba: -polotovary a tovar z plastov.

Poradenstvo pri vývoji plastových dielov a konštrukcií foriem. Školenia, semináre v odbore vstrekovania plastov. Moldes 3D. Digimat. Predaj softvérov Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulácia. Analýzy vstrekovania plastov.

Vybavenie interiérov predajní. Kompletné služby v oblasti vybavenia interiérov predajní. Vybavenie predajní s food a non-food tovarom: - butiky, predajne športu, elektroniky, tabaku. Regály a regálové systémy, predajné pulty, sklenené vitríny, police, reklamné stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry predajní na kľúč. ...