Plastové polotovary nájdu uplatnenie pri výrobe rôznych špecifických výrobkov, ako sú PET fľaše, tvarové profily, nádoby alebo produkty vyfukovania plastov. Plastové polotovary je možné zakúpiť v podobe dosiek, tyčí, rúrok alebo drôtov na zváranie.

Výroba: - plastové uzávery pre nápoje, oleje, kozmetiku a domáce čistiace prostriedky - termoplastické vstrekovacie formy.

Pobočka. Výroba, montáž: - plastové okná, dvere - parapety vonkajšie, vnútorné - žalúzie, rolety - siete proti hmyzu. Program Zelená úsporám.

Výroba: -plastové obaly. -plastové fľaše. -preformy.

Spracovanie: -polymérny kameň. -umelý kameň zn. CORIAN, STARON, HI-MACS, KERROCK A, CORRALIT, AVONITE. Výroba: -kuchynské, kúpeľňové dosky. -obklady stien. -výroba nábytku s doplnkami z umelého kameňa.

Vytláčanie plastových rúrok a profilov. Výroba, predaj: -rúrky z PPRPE, PC -profily na vnútorné použitie elektroinštalačné lišty krycie dosky na ochranu káblov kanál s vekom pre ochranu a uloženie káblových rozvodu -zmesi a granuláty -vstrekovacie a vytlačovacie stroje.

Distribúcia plastových výrobkov: - plastové potrubné systémy: - PVC pre vonkajšiu kanalizáciu - PVC tlakové pre rozvod vody - PVC, PP odpadové pre vnútornú kanalizáciu - PE, PP pre tlakové rozvody vody - rúrky na rozvod vykurovacích plynov - drenážne rúrky a príslušenstvo - káblové chráničky z PE, PVC - strešné žľaby s ...

Dodávky, predaj: - laminátové dosky na výrobu plošných spojov: - laminát FR-4 - prepregy - laminát pre modelárov. Fakturačná adresa: LAMPLEX Central Europe s.r.o. Husova 192 533 41 Kúpele Bohdaneč

OKATEC Technické systémy. Hliníkové puzdrá Gombíky regulácie Fóliové klávesnice Ovládacie skrine Plastové púzdra Závesné ramená

Naša firma sa zaoberá spracovaním a výrobou z plastov, najmä z PP-dutinkových dosiek, ktoré sú používané pre svoje jedinečné vlastnosti v najrôznejších oblastiach a ponúkajú efektívne riešenie pre celý rad aplikácií. Výhradná distribúcia: - výroba a spracovanie plastov. Hobby stavebnice Presvetľovacie dosky Dosky na ...

Zaoberáme sa technológiou vstrekovania plastov, poradenskou a školiacou činnosťou.

Naša firma sa zaoberá: - výrobou z plastov vstrekovaním - automatizáciou výroby a servisom vstrekovacích strojov na plasty. Nákup a predaj: - plastového odpadu a regranulátov. Servis vstrekovacích lisov. Predaj náhradných dielov na vstrekovacie lisy. Predaj a servis vstrekovacích lisov.

Služby, výroba: - 3D Print - plastové prototypové diely - formy na betón alebo na vosk - špeciálne odliatky, formy a finálne výrobky.

Plasty, výrobky z plastov: -vstrekovanie termoplastov -vstrekovanie s dusíkom -dvojkomponentné vstrekovanie (2K) -lisovanie termosetov

Veľkoobchod, maloobchod, predaj priamo zo skladu, rozvoz po celej SR, technická podpora a poradenstvo: -PVC lišty SARGON pre obklady, dlažbu a stavebníctvo -ukončovacie, dilatačné a schodiskové profily, ochranné rohové profily, suchá stavba, APU lišty, profily pre zatepľovacie systémy -doplnky k obkladom a dlažbám -vymedzovacie ...

Drevárska výroba. -výroba nábytku na zákazku -Kuchyňa -Jedálenské stoly -Detské izby -Predsieňové skrine -Skrine na mieru -Kancelársky nábytok STAVEBNÉ TRUHLÁRSKE PRÁCE -Plávajúce podlahy -Výroba dverí -Záhradný nábytok -Pergoly, prístrešky -Oplotenie VÝROBKY Z POLYPROPYLÉNU -Výrobky z polopropylénu pre živočíšnu ...

Výroba, spracovanie: -plasty -rezanie -ohýbanie -frézovanie -sieťotlač.

Výroba: - elektrotechnické komponenty pre automobilový priemysel - segmentové strojčeky - ochranné zástery pre búrače mäsa - cestoviny Opravy čínskych termosiek v Brne.

Výroba: - plastové výrobky - technické konštrukčné diely a komponenty pre automobilový priemysel

Lisovanie plastov Výroba plastovej a gumovej výlisky: -káblové priechodky, rozvádzače, osvetľovacie telesá -diely pre automobilový a nábytkársky priemysel -komponenty pre strojárstvo -rôzne druhy uzáverov -detské nočníky -príchytky, ozubené kolesá -pásky, príchytky, trubice -rôzne drobné časti -lisy ARBURG lisovňa plastov.

Výroba: -technické výlisky z plastov -vstrekovacie formy.

Výroba: -plasty -nástrojáreň -dvojkomponentné lisovanie -výlisky a machové gumy -tampónová tlač -ultrazvukové zváranie -montáže skupín -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstrekovanie plastov, formy, plastové výlisky.

MONTIVRTEX Ohňostroje a pyrotechnika. Samoobslužné ohňostroje. Špeciálne pyro efekty. Dvierka do pätíc verejného osvetlenia. Výber efektov na PC, párty ohňostroje na dobierku.

Výroba: - technické vstrekované diely u termoplastických hmôt pre automobilový priemysel - upevňovacie prvky.

Predtým Kaučuk, a.s. Výroba: -syntetický kaučuk. -polystyrénové plasty. -XPS dosky.