Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Priemyselné izolácie. Výroba a predaj - striekaný polyuretán - ochranné nátery - butylová fólia - technické tkaniny - materiály na sanáciu azbestu - aerosólové lepidlo - protiplesňové nátery - hydroizolačná fólia.

Predaj: -klampiarske výrobky -plechy - meď, hliník, pozinkované -asfaltové náterové hmoty.

Predaj a služby: -rezivo, sušené rezivo, sadenice lesných stromčekov -ďalej výrobky z dreva pre dom, záhradku, detské ihriská -pieskovisko, hobľované rezivo, koly, palisády, ubytovacie služby, poľovníctvo -zaisťujeme ťažbu dreva i medzinárodnú dopravu surového dreva -internetový obchod -naše hlavné prevádzky -surové ...

Prevádzkareň sklad České Budějovice. Predaj: -hutnícky materiál -plechy -rúrky -profily -jakli -ťahaná oceľ - valcovaná oceľ.

Predaj: - grafit Služby: - technické poradenstvo z odboru energetiky

Výroba: - polyuretánové plastické materiály - tvarovky, tvarové súčasti pre stroje

Píla, výroba, predaj: - rezivo - dosky, laty, fošne.

Sídlo firmy - Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363, fax. 568840807. Údržba, opravy: -jadrové reaktory -parné turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -nízkonapäťové elektromotory, vysokonapäťové elektromotory -inštalácia a opravy elektrických strojov a prístrojov -armatúry a ...

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj - prírodný kameň andezit, bridlica, pieskovec

Našou činnosťou je predaj hutného materiálu a kompletný servis spojený s realizáciou zákaziek. Ponuku hutníckeho materiálu tvoria valcované profily (I, IPE, U, UPE, L, HEA, HEB), oceľ plochá, kruhová, betonárska a štvorcová, uzavreté profily (JÄKL), rúrky čierne, plechy čierne a trapézové, siete do betónu KARI, podlahové rošty, pletivá a ...

Rozvod tepla Dodávanie pary a klimatizovaného vzduchu Sladkovodná akvakultúra

Dodávky produktov pre lakovne : -chemické produkty na koaguláciu farieb a lakov -práškové reakčné produkty na čistenie odpadových vôd -vzduchové filtre -vreckové filtre -technologické zariadenia pre lakovne -technologické zariadenia na čistenie priemyselných odpadových vôd -snímacie laky -návleky na roboty -lepivé rohože ...

Ferospoj s.r.o. so sídlom v meste České Budějovice realizuje predaj spojovacieho materiálu, hutníckych druhovýrobkov, plotových systémov, kotevnej techniky, zemných vrutov, náradia a ďalšie. Prevádzkujeme on-line železiarstvo, ale aj kamennú predajňu. Doplnkový predaj spotrebného tovaru.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - farby, laky - technická drogéria - chémia - pracie a čistiace prostriedky - technická drogéria - drogistický tovar.

Predaj uhlia, dreva skladanie dopravníkom 4m. Zemné stavebné práce. Pásové bager 3, 5t. lyžice 30, 40, 50, 60, 120 cm. Drapák 150-300L. Kontajner 7-10t. Ruka do 9.5 m. max. 4, 5 t. Asfaltovanie. Vŕtanie stĺpov na plot priemer 22 - 32 cm do 120 cm. + ďalšia stavebná technika.

Zákazková výroba technickej výlisky z termoplastov

Výroba a montáž drevených priehradových väzníka. Drobné tesárske práce.

Predaj a rozvoz hnedého a čierneho uhlia, hnedouhoľných brikiet, drevených brikiet a palivového štiepaného dreva Predaj a doprava pieskov, štrkov, drví, mulčovacej kôry a zeminy pre trávniky.

Činnosť: - energetické poradenstvo - úspora energie - aukcie energií