Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Zinková zlieváreň. Výroba: -automobilové súčiastky zo zinkovej zliatiny

Predaj - drevo Výroba - rezivo Ťažba dreva Lesníctvo Poľnohospodárstvo Poľovníctvo Včelárstvo

Výroba, predaj: - hrubé hliníkové plechy - lisované kotúče - tvarované plechy - obaly pre maslá, tuky a tvarohy - obaly pre čokoládovne - blistrové fólie - viečkové fólie - viečka pre jogurty a syry - tabakové fólie - obaly na balenie sypkých materiálov - alobal - obaly pre tavené syry vrátane odtrhávacej pásky - ...

Zmluvný partner Severomoravskej plynárenskej a.s. (SMP) pre okres Bruntál. Montáže plynovodov. Plynovodné prípojky. Plynoinštalácia. Topoinštalácia. Vodoinštalácia. Výstavba: - vodovody - kanalizácia. Revízia. Dodávka a montáž: - plynospotrebiče. Zemné práce.

Predaj: - drevárske výrobky - stavebné rezivo - dosky, strešné laty, hranoly, fošne, krovy na mieru - palubovky a podlahovky, OSB dosky - stolárske rezivo - lepené hranoly - KVH, BSH, EUROhranoly - palivo - palivové drevo, brikety, pelety - plávajúce drevené a laminátové podlahy.

Výroba a predaj gabiónových komponentov. Zámočníctvo. Výroba technologických zariadení a liniek. Predaj a servis výpočtovej techniky.

Výroba, predaj: - gabiónové siete - gabiónové komponenty.

Píla. Výroba: - EURo palety aj iné druhy paliet od štandardných až po netradičné, podľa priania zákazníka - paletové prírezy. - stavebné rezivo - drevené obaly. Porez guľatiny. Predaj: - palivové drevo, drevo..