Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Výroba, predaj: - porez dreva - listnaté rezivo - stavebné rezivo - nábytkové prírezy

Predaj: - antikorózna - priemyselná - stavebná náterová hmota. Pobočky: - Praha - Teplice - centrála.

Zlieváreň. Výroba: - odliatky presného liatia - odliatky do 5kg - farebné kovy - formy.

Výroba a predaj drveného kameniva. Na základe Vášho dopytu zašleme ponuku našich výrobkov. Ďalej ponúkame drvené kamenivo aj z našej druhej prevádzky - kameňolomu Polnička. Náradie a nástroje ponúkame na e-shope: www.naradi-brno.cz. Kamenná predajňa sa nachádza v Hradčanoch pri Tišnova. Široká ponuka požičovne malej mechanizácie. Naše služby sú ...

Energetický špecialista - energetický audit - preukazy energetickej náročnosti - kontrola kotlov a rozvodov - inžinierska činnosť vo výstavbe.

Služby: - kompletná inžinierska a projekčná činnosť v elektroenergetike - projekcia vysoké, nízke napätie, trafostanica, verejné osvetlenie, verejný rozhlas - stavebné dozory energetických stavieb.

-Skladovanie tovaru a manipulácia s nákladom -Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Sprostredkovateľská činnosť Maliarstvo, natieračstvo

Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Poskytovanie technických služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, ...

Stavebná spoločnosť, stavby na kľúč. Predaj: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, predaj, spracovanie: - bukové rezivo, hranoly.

Výroba, montáž: - priehradové väzníky so styčníkovou doskou. Práca: - pokrývačské - klampiarske. Píla: - porez guľatiny - stavebné rezivo - stolárske rezivo.

Predaj: - drevené pelety zn. Royal Pellets.

Predaj, maloobchod: -stavebniny -murovacie materiály tehly pálené -preklady -komíny -stavebná chémia -betónové a plastové výrobky -strešné krytiny.

Výroba - vinuté pružiny - pružinové hojdačky Remeslá, služby - tryskanie, guličkovanie - povrchové úpravy - prášková lakovňa

Výroba kanalizačného potrubia KG 110-200. Kanalizačný systém Marotta Výroba granulátov PVC. Recyklácia PVC. Špedícia, doprava.

Predaj: - pevné palivá - drevené brikety - uhoľné brikety - slnečnicové brikety - vrecované uhlie, koks - uhlie - hnedý a čierny ekohrášok - pelety - palivo do automatických kotlov - drevené pelety a drevo.

Výroba, predaj: - náterové hmoty - ANTIKON CK-S, ANTIKON CK-N, ANTIKON CK-SH (s atestom na pitnú vodu a suché potraviny) - antikorózny náter - ochrana oceľových konštrukcií, ochrana betónových nádrží, zásobníkov krmív, podláh a stien proti vlhkosti a pod.

Kontajnerová doprava. Predaj: - piesok, štrk, namiešaný betón, drevo. Demolácia a vypratanie objektov. Nákladné vozidlá. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnosť 8t.

Služby v energetike, stavebné, montážne a zámočnícke práce.

Maloobchod, predaj: -železiarstvo -spojovací materiál -farby, laky -lepidlá, tmely -náradie -elektromateriál