Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Služby - odvoz odpadu - komunálny odpad. Predaj - piesok, kamenná a mulčovacia kôra.

Predaj, dodávka: - chemické materiály a elastoméry - retortové sadze - polychlóroprénových gúm - butadienstyrénového kaučuku a zinkových ingotov.

Činnosť - výstavba elektrických kotlov - nachádzame úspory energií v priemyselných podnikoch av energetických výrobniach.

Služby: - poradenstvo v oblasti energetiky a optimalizácie procesov.

Dodávka, montáž, realizácia: - elektrické vedenie 110 až 400 kV - montážne práce na vedení VVN

Spracovanie, predaj - valcované oceľové plechy a pásky.

Špecialisti na hliník - predaj hliníkových prírezov a polotovarov, plechov, pásov, trubiek, tyčí, polotovary z hliníka a jeho zliatin, profily, obojstranne ofrézované dosky s ochrannou fóliou, kované a liate bloky. Medzi doplnkový sortiment patrí: mosadz - meď - bronz - nerez. Služby: - delenie materiálu na CNC zariadeniach s presnosťou až ...

Naša spoločnosť sa zaoberá kvalifikovaným predajom systémov: - suché výstavby - tepelných izolácií - zvukových izolácií, s individuálnym prístupom ku každému zákazníkovi. Predajný sklad je novo v Prahe 8 - Čimiciach, Čimická 809/53. Z tohto miesta od nás ako nadštandardnú službu dostanete odvoz zakúpeného materiálu, a to až do ...

Činnosť: - dodávka tepelnej energie a teplej vody

Predaj, e-shop: - farby - laky Pobočka, predajňa: Praha 6, Drnovská 36

Dodávka, predaj - posypová soľ pre zimnú údržbu komunikácií na celom území SR.

Dodávka, import: - priemyselné náterové hmoty výrobcu AXALTA Coating Systems.

Predaj: - hutnícky materiál - drôty - pletivo

Služby: - energetická optimalizácia - poradenstvo v oblasti znižovania spotreby energie.

Dodávka, montáž - ochranné siete pre mačky (zabezpečenie okna, balkóny, terasy). Služby: - výškové práce pomocou horolezeckej techniky - sanácia pôd a striech - montáž ochranného systému proti vtáctvu (sieťovanie).

Dodávka: - hutnícky materiál - pozinkované rúrky - zemné skrutky - komponenty pre dopravné značenie - mobilné zábrany (možnosť zapožičania).

Predaj - suroviny pre kozmetiku, farmáciu, nutraceutika - aminokyseliny, farby, cukry, extrakty, fosfáty, oleje, stopové prvky.

Činnosť - nákup a predaj pohonných hmôt (motorová nafta, bionafta, vykurovací olej).

Dodávky, predaj: - materiály na opravu ciest, asfaltovej hmoty. Oprava: - prepadnuté kanály.

Predaj: - autolaky - farby Miešanie autolakov a plnenie sprejov.

Veľkoobchod: - nerezové materiály - nehrdzavejúcej ocele.

Energetická spoločnosť, dodávka: - elektrina - plyn.