Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Veľkoobchod, maloobchod: - doskový materiál - rezivo - palubovky - palivové drevo - náterové hmoty - kovanie - spojovací materiál

Špecializujeme sa na dodávky elektriny a plynu fyzickým a právnickým osobám na základe monitoringu odberných miest. Zaisťujeme lokálne distribučné sústavy pre obchodné centrá a logistické areály. Služby v oblasti elektroenergetiky: - expertné analýzy a energetické audity - poradenstvo v oblasti dosiahnutia úspor v nákladoch za odber ...

-Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Projektovanie elektrických zariadení -Výroba rozvádzačov, batérií, káblov, vodičov a televíznych antén -Veľkoobchod -Poskytovanie technických služieb Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Návrhy, realizácia: -bytové aj kancelárske interiéry na kľúč Dodávka, predaj, maloobchod: -drevené a drevoplastové terasové, fasádne a plotové systémy -Homapal a výrobky z neho -nábytkek značiek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Ponuka pohonných hmôt, olejov a mazív pre osobné aj nákladné automobily. Predaj priemyselných a leteckých palív a mazív.

Výroba a distribúcia tekutého síranu hlinitého aj polyaluminiumchloridov.

Výroba, predaj: - ekologické kurivo. Likvidácia rastlinného odpadu.

Zaoberáme sa obchodom s asfaltovými hydroizolačnými materiálmi, poradenstvom v oblasti hydroizolácií, odborným poradenstvom v oblasti procesu certifikácie, výroby, technológii a modernizáciou výrobných zariadení na výrobu asfaltových hydroizolačných materiálov.

Nástrojáreň. Nástrojárstvo. Výroba: - nástrojov vlastnej konštrukcie. Zámočníctvo. Zámočnícke práce: - obrábanie kovov - elektroerozívne obrábanie. - brúsenie - frézovanie - sústruženie - ohýbanie - lisovanie a nastrihnutie materiálu, Výroba: - technické textílie.

Drevovýroba, montáž: - balkónové zábradlie, - alpské balkóny, - schodisko, - ploty.

-Výroba pilárska a impregnácia dreva Stolárstvo, podlahárstvo