Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Služby: -kontajnerová doprava Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -piesok -kameň

Výroba a predaj súčastí pre bleskozvody a uzemnenie v zinkovom, medenom a nerezovom prevedení. Predaj: - klampiarske prvky a plechy. V našej predajni v Zvoli pri Prahe nájdete tovar stále skladom. Náradie a potreby pre: - klampiare - remeselníkov

Predaj a e-shop - farby pre airbrush - potreby pre airbrush pištole, kompresory, farby, šablóny, rezacie plotery Kurzy - airbrusch - potreby pre airbrush (pištole, kompresory, farby, šablóny, rezacie plotery, ...)

Nákladná doprava Predaj - piesok Zemné a výkopové práce

Dovoz, predaj - preglejkové dosky brezové, vodovzdorné s povrchovou úpravou, stolárske - palubovky - škárovky - preglejky - brezové posteľové lamely, bočnice

Dovoz a spracovanie prírodného a umelého kameňa: - žula - mramor - pieskovec - onyx - travertín - bridlice - opláštenie budov - dlažby a obklady - kuchynské pracovné dosky - kúpeľňové dosky - bary a barové dosky - krby a krbové rímsy - schody a schodiská - stoly a stolíky - parapety - hroby - pomníky - grilovacie kamene STONEFIRE.

Čerpacia, benzínová stanica K-OIL. Maloobchodný predaj: - pohonné hmoty - autokozmetika - motorové oleje -autopríslušenstvo - doplnková denná tlač, časopisy a tabakové výrobky. Autoumývačka, umývačka pre osobné aj nákladné automobily.

Veľkoobchod a maloobchod okrasných okruhliakov a lomového kameňa do záhrad.

Firma spracovávajúca drevo ponúka: Výroba stavebného a stolárskeho reziva. Pilárske spracovanie dreva.

Čerpacia stanica pohonných hmôt. Predaj: - pohonné hmoty - motorová nafta, benzín, vykurovacie oleje - chemické výrobky.