Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Prenájom bývalého areálu mäsokombinátu v Hodoníne (ul. Veľkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, prenájom nehnuteľností: -nebytové priestory -sklady, skladové priestory -administratívne priestory, kancelárie -výrobné priestory -uzavretý objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Predaj: - štiepané palivové drevo, drevo

Výroba, dovoz, import, distribúcia, predaj, veľkoobchod: -chemické látky a prípravky pre poľnohospodárstvo - živočíšnu výrobu a potravinársky priemysel - mliekarenskú prvovýrobu: -hygienické a dezinfekčné prostriedky: -pre ošetrenie kravských vemien -pre údržbu a čistenie dojacej technológie (dojacej linky): -automatické dojacie ...

Porr, a.s. Spoločné obalovne, s.r.o. prevádzka Hulín. Obalovňa.

Realizácia: - terasy z exotického dreva - masívne interiérové podlahy - gabiony - zo statickou funkciou, okrasné - cédrové fasády - kompozitné ploty, terasy - cédrové rezivo. Renovácia, nátery terás.

Porez guľatiny mobilnou pásovou pílou. Drevovýrobavýroba - pergoly - nástrešky. Predaj: - palivové drevo. Drobné stavebné práce. Brúsenie. Frézovanie. Lesnícke práce orezávanie, výrub stromov.

Maloobchod a veľkoobchod: - prírodný kameň - obkladový kameň - dlažobný kameň - murovací kameň. Žula, rula, pieskovec, bridlica, porfír, čadič. Vhodný pre dlažby a obklady do interiéru aj exteriéru, oporné zítky a iné.

Lisovanie gumových výrobkov. Prevádzkareň: Količín 131, 76901 Holešov.

Výroba a spracovanie polystyrénu - dosky, obaly, debnenie z penového polystyrénu - fasádne a stavebné prvky z polystyrénu.

Lesníctvo. Ťažba, predaj: - palivové drevo.

Predaj, e-shop: - nerezové komponenty - príslušenstvo pre zábradlie.

Porez a predaj dreva - hranoly, dosky, fošne - stavebné a stolárske rezivo.

Vzduchotechnika z plastov: -atypické tvarovky -digestory a odsávacie zákryty -ventilátory -oblúky, kolená -hadica -žalúzie.

Výroba, distribúcia: -profesionálna kotviaca a upevňovacia technika. Výroba: - kotviacich pätiek - valce a rotačné diely - prípravky a zariadenia - zváracie prípravky pre automobilový priemysel. CNC frézovanie (3000x1370x800). Konštrukcia a kompletizácia celkov.

Kompletné stavebné práce. Dodávka a predaj: - stavebný materiál - štrk - piesok a kamenivo. Odvoz sutí a odpadov. Kontajnerová preprava. Prepravy materiálov: - hydraulická ruka - sklápacie korby. Zemné práce. Ubytovanie.

Výroba, servis, oprava, predaj, maloobchod: - drevospracujúce stroje - frézy na pne, odkorňovače - čistiace kefy ciest - prídavné zariadenie na traktory na údržbu ciest - rozmetadlo posypových hmôt - sypač na zimnú údržbu ciest - poľnohospodárske stroje - lúčne brány, pôdny vrták - hydraulické nožnice na strihanie vetiev - ...

Predaj, dodávka: - kamenné dlažby, obklady, mozaiky, šľapáky - okrasné kamene, drviny, valóny, okruhliaky - solitéry, púštne ruže, žulové valóny, fosílne obelisky - múriky - dekorácie, fontány, japonské lampy, kamenné mostíky - interiérové obklady a dlažby z prírodného kameňa.

Projekcia-geodetické práce: - staviteľstvo. Predaj: - plastové dosky - dutinkové polykarbonáty - PVC vlnité a trapézové dosky - plexisklá - hliníkové profily.

Analýzy vstrekovania plastových dielov. Technologický design plastových dielov. Školenia: - plastikárska technológia.

Zaoberáme sa predajom a pokládkou všetkých druhov podláh, predajom a montážou interiérových a vonkajších dverí, kovania, strešné okná Fakro, dizajnové tapety AS Creation, fototapety, doplnky, hmoty, lepidlá, miešacie centrum fi Caparol, predaj výrobkov Baumit. Predaj lakov, lazúr, penetrácia + potreby na maľovanie a štetce Spokar.

-Výroba drevených výrobkov (okrem stolárskych a tesárskych, nábytku a hračiek) -Výroba pilárska a impregnácia dreva

Výroba ozubených segmentov - ozubené kolesá - ozubené remenice - reťazové kolesá - ozubené kužeľové kolesá a súkolia - ozubené hrebene Trapézové skrutky a matice Tepelná úprava - kalenie - cementovanie - nitridovanie - indukčné kalenie zubov Povrchová úprava - brúsenie a leštenie kovov - zinkovanie - černenie ...

Výroba: -diely a výrobky pre automobilový a stavebný priemysel -Iné výrobky bežnej spotrebnej povahy. Výroba, spracovanie polyuretánu vypeňovaním do foriem - PUR* systémy: -peny integrálne -polotuhé -tuhé -mäkké -studené -kombinácia: -vlastný polyuretán -polyuretán - kov - fólia -uplatnenie: -automobilový ...

Ostatné odborné, vedecké a technické činnosti j. n. - Výroba elektriny - Znalec v odbore Ekonomika/Elektrotechnika, odvetvie : Ceny a odhady Špecializácia: Priemyselná a spotrebná slaboprúdová elektrotechnika

Výroba nebezpečných chemických látok a nebezpečných chemických zmesí a predaj chemických látok a chemických zmesí klasifikovaných ako vysoko toxické a toxické -Výroba hnojív -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s ...