Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Vývoj, výroba, predaj: -epoxidové lepidlá -epoxidové laminačné živice -liaca živica -čalúnické lepidlá SABA -pultrúzne kompozitové profily (GRP**) profily)-uhlík, kevlar. -sendvičové panely (kompozitové, hliníkové)

Firma EMOZ, spol. s.r.o. ponúka elektromontážne služby, výrobu rozvádzačov a projektovanie elektrických zariadení. Ponúkame: - elektroinštalácií silnoprúdu i slaboprúdu - výroby rozvádzačov - kompenzácia jalovej energie - montáže hromozvodov - prípojky na verejné siete - vonkajšie osvetlenie - projekčné práce - revízia.

Spoločnosť Puidukoda CZ s.r.o. pôsobí v oblasti veľko- a maloobchodného predaja a výroby paluboviek, terás, podláh, fasád a hobľovaného tovaru zo sibírskeho smrekovca a severského smreku a borovice. Firma Puidukoda CZ s.r.o. sa tiež zaoberá povrchovými nátermi a špeciálnymi úpravami dreva. V sortimente firmy nájdete tento tovar: obklady - ...

Spoločnosť Plastor s.r.o. pôsobí v oblasti PUR-polyuretánovej chémie so zameraním na vývoj, výroba a predaj polyuretánov - polyuretánové systémy, dosky, peny, elastoméry, adhezíva, spojiva. Klientelu máme po celej SR, sídlime v okrese Zlín. Sme držitelia certifikátu ČSN ISO 9001:2001. Dvojzložkové polyuretánové systémy: - mäkké penové ...

Spracovanie a povrchové úpravy: - nerezových materiálov - nerezových dielov do stavebníctva, domácností, obchodov, nemocníc a priemyselných objektov. - kombinácia nerezu so sklom, drevom, kameňom. Zákazková výroba - kompaktné celky, atypické výrobky. sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.

Vodná elektráreň, energetika. Výroba, rozvod, dodávka: -elektrina.

Spoločnosť GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. pôsobí už niekoľko rokov ako priamy dovozca a veľkoobchod širokého sortimentov tovaru so zameraním na záhradu, domácnosť a kutilov. Dodávame a výrobkov na záhradu, dielňu, voľný čas, ale aj pre profesionálny výkon povolania. Sme výhradní dovozcovia farmárske záhradnej a komunálnej techniky značky ...

Internetový obchod, eshop, predaj: - profi štetce - valčeky - držiaky na valček - montérky a pracovné nohavice. Maloobchod, predaj: -kefové výrobky -lepidlá -tmely -maliarske a natieračské potreby.

Firma je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2000 Návrh, výroba, dodávka: -Al odliatky vysokej kvality -presné hliníkové odliatky metódou vytaviteľného modelu -pre priemysel letecký, elektrotechnický - odbory medicínske, strojárenské -výroba voskových modelov podľa vašej dokumentácie aj vašej konštrukcie.

Dodávky stolárskeho reziva, stavebného dreva, hobľovaných bukových polotovarov, štiepaného palivového dreva a drevených brikiet.

Bioplynová stanica Žitín - výroba zelenej energie.

Maloobchod, predaj: -výrobky SVITAP J.H.J. spol. s r.o. a Fatra A.Ş .: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE **, PP **, PS ** (obaly, vrecia)

Firma ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž-Zlínsky kraj prevádzkuje internetový obchod, kde nájdete najširší výber ochranných pracovných pomôcok OPP, pracovné odevy, obuv a ďalší sortiment ako čistiace a dezinfekčné prostriedky, sortiment hygieny, náradie, technické materiály, potreby pre domácnosť, záhradu, obalové materiály i kancelárske potreby alebo ...

Služby: - vstrekovanie plastov - lisovňa plastov

Internetový predaj drevoobrábacích strojov, KDR drevoobrábacích strojov, nástrojov, lepidiel, farieb, lesnej techniky, drevomateriálov a vzduchotechniky.

Predaj, e-shop - aerosóly, technická chémia - priemyselné lepidlá - priemyselné spreje - omašťovaše - čističe.

Výroba, predaj, dodávka, servis, inštalácia: -magnetické systémy -separátory, oddeľovače kovov -magnety -NdFeB, AlNiCo, SmCo magnety. Vyrábame magnetické separátory pre separáciu kovov zo sypkých alebo tekutých materiálov. Separátory majú širokú škálu uplatnenia v rôznych priemyselných odvetviach. Predávame silné neodymové magnety aj ...

Výroba a predaj ťahaných drôtov a výrobkov z nich.

realizácia: - luxusné dekoratívne stierky a podlahy. predaj: - doplnkového materiálu k podlahám a stenám.

Spoločnosť AGROTECH, spol. s r. o. sa zaoberá zmiešanou poľnohospodárskou výrobou, to znamená, že popri práci na poli sa zaoberá aj chovom zvierat. Hospodárime zhruba 1280 ha poľnohospodárskej pôdy v piatich katastrálnych územiach. Jedná sa o územie obcí Poličná, Bránky, Choryne, Lhota a Juřinka. 1045 ha je pôdy orné, zvyšok sú trvalé trávne ...

Veľkoobchod, predaj: -farby v spreji -technické, konzervačné a multifunkčné spreje -ochranné nástreky -antikorózne, mazacie, čistiace, konzervačné prostriedky -opravárenské tmely -lepidlá, silikóny -autokozmetika.