Energetika sa stará o výrobu a distribúciu energií, ako je plyn, elektrina a voda. Od toho sa odvíja predaj rôznych surovín, ktoré môžu byť prírodné alebo druhotné. Využite aj predaj polotovarov pre chemický, stavebný alebo strojársky priemysel.

Český výrobca plastových farebne-stálych paluboviek, zhrňovacích dverí, polstrovanie a oplotenia. Vyrábame plastové profily, inštalujeme zhrňovacie dvere a polstrovanie do dverí. Ploty vrátane braný a bránok dodávame na kľúč. Výroba, sklady: - Ostrožská Nová Ves, Lhotská 772.

Spracovanie dreva, eshop - Výroba preglejok: -překližka so zníženou horľavosťou B - s1, d0 podľa STN EN 13501-1 -překližka bez formaldehydu emisná trieda E 0 -překližka stolárska celobuk alebo kombi -překližka MULTIPLEX -překližka fóliovaná hladká alebo protisklz -rámové lišty.

Predaj palivového a krbového dreva - bukové drevo. Predaj preglejky. -dovoz do vzdialenosti 30-40 km -Zlínský, Jihomoravský kraj Uhorska Hradiště, Kyjov, Veselí nad Moravou, Strážnice, Vracov, Bzenec.

Drevovýroba, zákazková výroba: - vybavenie pre škôlky (stoly, stoličky, regálové systémy, drevené hračky) - drevené darčekové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamné predmety - nábytkové diely.

výkup: - kovový odpad: - farebné kovy - bronz, hliník - železo - elektronický šrot: - telefónne ústredne, tlačené spoje, káble, konektory. predaj: - bronz do zlievarní - cínové, červenej a hliníkové bronzu polotovary (púzdra, tyče, OK aj) z bronzu, mosadze a medi.

predávame: - strešné krytiny Kob, Alukryt, Ruukki, Onduline, Lindab, Blach Stal, Tondach, Bramac, KM Beta, Mediterran -plechové tabule a zvitky Pz, Al, Cu, Tinz -trapézové plechy -klempířské výrobky -střešní okná Fakro a Velux -střešní fólie a príslušenstvo -tepelné izolácie. Vykonávame montáž strešných krytín, klampiarskych prvkov a ...

Kamenosochárstvo: - kamenárskej a kameňosochárskej práce. Priamy dovozca žulových a mramorových dosiek s moderným strojovým vybavením. Výrobca tvarovaných aj jednoduchých pomníkov, okrasných parapetov, kuchynských liniek, krbových dosiek, schodísk, parapetov... Gravírovanie fotografií na žule. Pieskovanie do žuly, mramoru.

Výroba, výrobca, šitie: - opláštenie, plachty - látkové, nepremokavé kryty - plachty na stánky, prístrešky - športové tašky, batohy na mieru - automotive (textilné insertmi, Multibagy, opláštenie paliet).

Vývoj, výroba, predaj: -epoxidové lepidlá -epoxidové laminačné živice -liaca živica -čalúnické lepidlá SABA -pultrúzne kompozitové profily (GRP**) profily)-uhlík, kevlar. -sendvičové panely (kompozitové, hliníkové)

Firma je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2000 Návrh, výroba, dodávka: -Al odliatky vysokej kvality -presné hliníkové odliatky metódou vytaviteľného modelu -pre priemysel letecký, elektrotechnický - odbory medicínske, strojárenské -výroba voskových modelov podľa vašej dokumentácie aj vašej konštrukcie.

Predaj, e-shop - aerosóly, technická chémia - priemyselné lepidlá - priemyselné spreje - omašťovaše - čističe.

Výroba a predaj ťahaných drôtov a výrobkov z nich.

Veľkoobchod, predaj: -farby v spreji -technické, konzervačné a multifunkčné spreje -ochranné nástreky -antikorózne, mazacie, čistiace, konzervačné prostriedky -opravárenské tmely -lepidlá, silikóny -autokozmetika.

Fotovoltaické elektrárne: - sieťový systém s pripojením na distribučnej sústavy - hybridný systém s využitím rozvodov elektriny - ostrovný systém vhodný na chaty. Vybavenie dotácie - Nová zelená úsporám.

Drevárska výroba. Pojazdná, mobilná píla - porez dreva, guľatiny na mieru. U Vás doma vyrobíme z Vášho dreva stavebné rezivo. Predaj všetkého stavebného reziva - trámy, fošne, dosky, strešné laty. Vieme zaistiť aj obkladové palubovky, podlahové palubovky, OSB dosky a pod. Predaj palivového dreva: - tvrdé listnaté drevo – dub, buk, ...

Vývoj, výroba, dodávky: - technické výlisky vyrábané vstrekovaním pre tuzemské a zahraničné zákazníkov v oblasti automobilového a elektrotechnického priemyslu sortiment: - diely a zostavy osvetlenia, palivových čerpadiel, prvky interiérov, ako sú kryty airbagov či súčasti prístrojových dosiek technológia: - vstrekovacie stroje, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj hutného materiálu: - jakle, rúrky - plechy vo zvitkoch - tyčová profilová oceľ - betonárska oceľ - nosníky.

Predaj, dovoz: -stavebné a sušené rezivo -palivové drevo -palubky. Stolárstvo. -masívny nábytok -drásaný -vstupné drevené vráta z masívu -rustikálne podlahy -rustikálny nábytok - kuchyňa, obývačka, skrine -záhradný nábytok. Zákazkové kovanie: -zámky a kľučky -západky, pánty a závesy na vstupné dvere alebo vráta -nohy stolov, ...

Kompletné vybavenie keramických dielní nájdete vo firme Dušan Pelcl. Pre amatérske keramiky, školy aj firmy ponúkam materiály na keramiku a vybavenie dielní. V našom e-shope zakúpite keramické hliny točiarske, šamotové, odlievacie aj sochárske. Ďalej glazúry, oxidy kovov a farbítka, sklenenú drvinu či keramické pece a hrnčiarske ...

Člen skupiny Helios Group a KANSAI PAINT Group. Autolaky Helios Refinish. Dekoratívne nátery. Priemyselné nátery Predaj náterových hmôt Helios: - pre kovopriemysel, pre drevospracujúci priemysel - ochranné práškové náterové hmoty - náterové hmoty na cestné značenie.

Veľkoobchod, predaj, distribúcia: -nerezových hutníckych materiálov -hutným, nerezovým, oceľovým materiálom -rúrky oceľové zvárané -jekle

Zaoberáme sa lisovaním a tvarovaním plechu za studena na lisovacích nástrojoch. Certifikácia: -certifikát akosti ISO 14001: 2004 -certifikát akosti ISO / TS 16949: 2002. Výroba kovových a plastových výliskov.

Kamenolom Bzová najlepší pieskovec na Morave. Naša spoločnosť sa zameriava na ťažbu, výrobu a predaj stavebného, dekoračného a drveného kameňa najvyššej kvality. V našom sortimente nájdete štiepaný kameň, haklík, solitéry, šľapáky, nášľapy, kameň na suché múriky, záhradné jazierka, skalky, regulačný kameň, kamenné bloky, kamene vhodné na ...

Spoločnosť LEVEL 02, a.s. je výrobca kamennej dlažby, obkladov so sídlom v Zlíne. Je možná zákazková výroba kamenných atypických výrobkov. Aktuálne je našou hlavnou činnosťou predaj sanitárnej keramiky, predávame kamenné, keramické, veľkoformátové dlažby, obklady a ďalšie vybavenie do kúpeľne, kuchyne. Sme predajcovia prírodného kameňa a umelého ...