Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Ťažba a predaj štrku. Ťažba a predaj piesku, štrkopiesku, kameniny a zeminy. Prevádzkareň: -69604 Svätoborice

Zaoberáme sa predajom a spracovaním prírodného kameňa v mnohých variantoch a prevedeniach s rôznymi povrchovými úpravami. Ide o žulu, mramor, travertín, onyx, pieskovec, bridlice, porfyr či kvarcit. Ponúkame široké spektrum výrobkov z prírodného kameňa: dlažby, obklady, kuchynské pracovné dosky, kúpeľňové dosky, onyxové steny, schody, ...

Výroba, predaj: -stavebné rezivo -truhlárske rezivo -odpadové drevo -palivové drevo -píla -porez dreva -úprava reziva - hobľovanie, impregnácia.

Píla, pilárska výroba: - stavebné rezivo - palivové drevo - nákup a predaj drevnej hmoty.

Výroba, predaj: -pergoly, ploty -sušené rezivo -drevené lavice -úchytky. Píla.

Drevárska výroba. Výroba drobného skladacieho nábytku.

Dodávky a spracovanie: - prírodný kameň: - žula - mramor - travertín - onyx - pieskovec - bridlice - porfyr. Predaj: - doskovina v rôznych hrúbkach ako polotovar pre ďalšie spracovanie - obklady - dlažby - pomníkové diely - kúpeľňové, kuchynské a barové dosky - vnútorné a vonkajšie parapety - krbové ...

Stavebné systémy: -suché maltové zmesi -farby, omietky, tmely -sadrokartónové systémy -vonkajšie zatepľovanie budov -tepelné a zvukové izolácie -stavebniny -stavebné materiály.

Spracovanie, služby: -drevo -lesníctvo -pestovanie -ťažba. Píla. Porez guľatiny. Predaj a odkúpenie: -rezivo -drevená hmota. Zaistenie kompletných služieb: -strechy -klampiarske a pokrývačské práce.

Stavebniny. Štrky, piesky. Kontajnerová doprava a autodoprava.

Výroba pilárska a impregnácia dreva Výroba drevených výrobkov (okrem stolárskych a tesárskych, nábytku a hračiek).