Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Píla Polanka. predaj: - rezivo-stolárske, stavebné - krovy na mieru - palety, podlážky, ploty, zábradlia - obklady, štafle - atypické okná, dvere. služby: - pořez-guľatina - odvoz-guľatina, rezivo.

Znovuotvorený hlbinný bridlicový baňa sa zaoberá ťažbou a ďalej spracovaním bridlice formátované a neformátované do interiéru aj exteriéru.

Spoločnosť Capital Refractories s.r.o. so sídlom v Šenove pri Ostrave sa zaoberá výrobou, predajom a opravou priemyselné žiaruvzdorné keramiky. Tiež vyrábame žiarobetónovej tvarovky, keramické jadrá, výmurovky a iné žiaruvzdorné materiály. Tieto výrobky nájdu uplatnenie v mnohých odvetviach, ako sú zlievárne, oceliarne, spaľovne, ale aj keramika a ...

Štátny podnik DIAMO, odštepný závod ODRA vykonáva správu a starostlivosť o všetky bývalá hlavná banské diela z ostravskej, karvinskej a južnej časti revíru. Organizačne sa skladá zo stredísk Baňa a Plocha. Sídlime v Ostrave - Vítkoviciach na ulici Sirotský. Stredisko Plocha: - správa areálov bývalých baní v ostravskej a Petřvaldský čiastkové ...

činnosť: - recyklácia a ukladanie inertného odpadu - rekultivácia predaj: - kamenivo

Ťažba, výroba a predaj kvalitného drveného kameniva pre betonárky, obalovačky asfaltových zmesí, diaľničné a inžinierske stavby a reguláciu vodných tokov.

Drevovýroba - píla: - palety, obaly, debny - rezivo - hranoly, laty, trámy, fošne, dosky a paletový prírez - palubovky, OSB - porez guľatiny. Zákazková výroba: - nábytok - kuchyňa - kancelársky nábytok - skrine - postele. Realizácia interiérov. Výstavba: - nízkoenergetické domy (drevostavby). Rekonštrukcia: - murované ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - čierne uhlie, koks, antracit.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod: - koks - čierne uhlie - vykurovacie zmesi - brikety hnedouhoľné. Predaj pre: - veľkoodberateľa - domácnosti.

Veľkoobchod, predaj: - čierne a hnedé uhlie, koks - tuhé palivá - oceľový a liatinový šrot.

Príprava, realizácia (mimo ťažby), kontrola, supervízia a špecializované inžinierstvo banskej činnosti. Činnosti vykonávané baníckym spôsobom. Zabezpečovanie starých banských diel. Zaistenie banskej štôlne. Projekcia, vykonávanie, vyhodnocovanie a supervízia geologických prác. Príprava, realizácia, kontrola a supervízia činností spojených so ...

Predaj: - trosky, troska, uhlie - zásypového kameniva, zásypového kameniva. Autodoprava: - nákladná cestná doprava - TATRA, LIAZ. Zemné práce.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov

Kompletná rekonštrukcia: - interiéry. Pohľadové betóny. Sadrokartón. Pandomo - luxusné bezškárové povrchy stena a podláh - polyuretánové podlahy - obklady - dlažby. Omietky: - benátske štuky. Moderné kúpeľne PANDOMO. Interiérové stierky. Epoxidové stierky.

Výroba, predaj, veľkoobchod: - nauhličovadlá, napeňovadlá - metalurgické koksy - surové železo - troskotvorné prísady - legujúce a dezoxidačné prísady.